Libnet.ro
UNICEF

16:15

Politic show: PSD cere majorarea pensiilor speciale ale fostilor parlamentari; Nentelegeri n coalitia de la guvernare, din cauza ordonantelor privind Codurile penale; CTP: Alianta Vestului nu va mai fi a Vestului, iar Dragnea o va bloca

Hotnews Hotnews,
 Politic show: PSD cere majorarea pensiilor speciale ale fostilor parlamentari; Nentelegeri n coalitia de la guvernare, din cauza ordonantelor privind Codurile penale; CTP: Alianta Vestului nu va mai fi a Vestului, iar Dragnea o va bloca

De ce completul de 5 judecatori al Instantei supreme nu a anulat probele obtinute de SRI pentru DNA in dosarul Elenei Udrea. Cum a incercat Basescu sa o ajute. Completul de 5 judecatori C5) de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), care a. Ministrul Toader vs. judecatorul Toader: OUG pe Codurile penale e cand legala, cand ilegala. Guvernul nu poate modifica o lege aflata in dezbatere parlamentara pentru ca ar incala. continuă pe Hotnews

PSD cere majorarea pensiilor speciale ale fostilor parlamentari

O propunere legislativa initiata de trei pesedisti, renumiti pentru controversele pe care le-au iscat de-a lungul timpului senatorul Serban Nicolae si deputatii Florin Iordache si Eugen Nicolicea, solicita majorarea pensiei parlamentarilor proportional cu cea a salariului.

PSD cere majorarea pensiilor speciale ale fostilor parlamentari

Parlamentarii PSD Serban Nicolae, Florin Iordache si Eugen Nicolicea au solicitat majorarea pensiei parlamentarilor proportional cu cea a salariului. Propunerea a primit deja mai multe avize favorabile de la Comisii,.

Cate sute de kilometri de autostrada s-ar putea construi cu banii pentru majorarea pensiilor speciale si ocupationale

Cresterea punctului de pensie cu 70%, propusa de Ministerul Muncii pentru a intra in vigoare din 2021, si de Victor Ponta pentru aplicarea din ianuarie 2019, va avea un impact bugetar suplimentar urias, motiv pentru care ar trebui sa fie majorate doar pensiile obisnuite, nu si cele speciale si cele ocupationale, considera Cristian Paun, profesor de economie la ASE.

Ce ar fi putut face Romania cu banii bagati in pensii speciale

Cu banii care urmeaza sa fie alocati pentru majorarea a164. 000 de pensii, speciale si ocupationale, care inseamnamai mult de jumatate din impactul bugetar al majorarii pensiilor obisnuite, s-ar fi putut construi 600 de km de autostrada. Dar cine are nevoie de drumuri, daca avem pensii speciale. Punctul de pensie va creste cu 70% la propunerea [] .

Tutuianu, proaspat exclus din PSD, cere infiintarea unui nou grup parlamentar la Senat. Cine va face parte din Unirea

Fostul membru PSD, senatorul Adrian Tutuianu, a depus luni, la Biroul permanent al Senatului, cererea de infiintare a unui nou grup parlamentar. Acesta isi doreste sa reuneasca toti senatorii neafiliati, cu exceptia lui Traian Basescu, intr-un grup numit Unirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )