Libnet.ro
UNICEF

12:00

Politic Show:Tudorel Toader vrea sa trimita procurorii DNA care nu ndeplinesc conditia de vechime de 8 ani napoi la parchetele de unde provin.;Reactia Ambasadei Rusiei la declaratiile inadecvate ale ministrului Fifor;ntrebari de hoti, curve si cersetori:

Hotnews Hotnews,
 Politic Show:Tudorel Toader vrea sa trimita procurorii DNA care nu ndeplinesc conditia de vechime de 8 ani napoi la parchetele de unde provin.;Reactia Ambasadei Rusiei la declaratiile inadecvate ale ministrului Fifor;ntrebari de hoti, curve si cersetori:

Danilet: Dosarele inchise raman asa pe veci. Este halucinant la ce asistam. Judecatorul Cristi Danilet a comentat, in termeni duri, initiativa ministrului Justitiei: aberant si halucinant sunt doar doua din cuvintele folosite. Magistratul sustine ca dosarele inchise trebuie sa ramana asa, mai ales ca nicio instanta. Orban despre OUG privind revizuirea sentintelor: Dimensiunea ticalosiei este uriasa. Nu poate Guvernul sa se substituie instantelor. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca Ordonanta de Urgenta privind revizuirea sentintelor anuntata de catre ministrul Justitiei Tudorel Toader este o aberatie. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa fie revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader vrea OUG prin care sa poata fi revizuite condamnarile date n baza protocoalelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca va propune curand adoptarea unei ordonante de urgenta care sa dea posibilitatea oricarui condamnat care are sentimentul, convingerea ca a fost condamnat pe nedrept, in baza protocoalelor semnate cu SRI sau a unor interceptari facute de SRI, sa solicite unui judecator revizuirea sentintei.

Tudorel Toader anunta EPURARI MASIVE la DNA: Multi dintre procurori trebuie trimisi inapoi la structurile de unde au fost adusi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara, in contextul in care a respins pe toti cei patru candidati pentru sefia DNA, ca isi doreste un procuror-sef care odata numit sa reformeze.

Politic show: Vicepresedintele ALDE cere ca judecatorii anchetati de DNA sa se retraga din functii; Cum au ajuns copiii de politicieni cum au ajuns secretari de stat: Gena si inspiratia de la parinti!; Raspunsul echivoc al ministrului justitiei, Tudorel

Codrin Stefanescu: Augustin Lazar tebuie demis. Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, a anuntat, marti seara. Romania si Ungaria, o vecinatate bruiata ideologic. Nu ai cum sa depasesti minoratul politic cu o gandire simplista ca a lui.

Sorina Matei il contrazice pe Tudorel Toader, dupa ce ministrul a anuntat EPURARI masive la DNA: Legea stabileste FIX pe INVERS decat spuneti dumneavoastra!

Jurnalista Sorina Matei il contrazice pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care a anuntat ca procurorii care au venit in DNA fara a avea suficienta vechime si experienta, vor fi trimisi inapoi la.

Tudorel Toader, masuri ce vizeaza toti procurorii din Romania: Anunt de ultima ora a ministrului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat miercuri seara ca a trimis o adresa catre toate instantele din tara prin care salile de judecata sa fie reamenajate in asa fel incat pozitia procurorului s.

Moment inedit in direct: Tudorel Toader i-a trimis un mesaj Sorinei Matei cu o intrebare pentru adjunctul DNA (VIDEO)

Interviul acordat de Calin Nistor, procuror-sef adjunct al DNA, pentru B1TV a trezit interesul ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acesta a trimis in direct o intrebare prin SMS moderatoarei Sorina Matei in.

Tudorel Toader o lauda pe procuroarea care l ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti: Un exemplu de om integru si profesionist / Despre evaluarea lui Augustin Lazar: Este continua. Vom trage linia la momentul potrivit

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca procurorul Elena Iordache, care il ancheteaza pe fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea, este un exemplu de om integru si profesionist.

Tudorel Toader, despre cele 300 de dosare ale DNA care vizeaza magistrati: Este nefiresc, este cat se poate de grav

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri seara, ca este cat se poate de grav faptul ca exista trei sute de dosare in lucru la Directia Nationala Anticoruptie DNA) care vizeaza magistrati, mai ales ca fiecare dosar poate avea mai multi faptuitori.

Tudorel Toader, dezvaluiri din timpul interviurilor pentru sefie DNA: Cine este procurorul care a tradat-o pe Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit miercuri seara informatii privind cele discutate cu candidatii la sefia DNA in cadrul concursului ce s-a finalizat fara ca vreun candidat sa fie ales pentru a o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )