Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lovitura de imagine pentru Romania. Premierul Japoniei vine la Bucuresti, in ziua in care tara nu mai are prim-ministru

Antena3 Antena3,
Lovitura de imagine pentru Romania. Premierul Japoniei vine la Bucuresti, in ziua in care tara nu mai are prim-ministru

Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, vine marti la Bucuresti, in prima vizita oficiala din istorie a unui premier nipon in tara noastra. La Bucuresti, seful Executivului de la Tokyo va avea un dej. continuă pe Antena3

Premierul Japoniei: Am mai fost la Bucuresti, dar si la Neptun, acum 35 de ani. Am inca in memorie...

Aflat in turneu in Europa, premierul Japoniei, Shinzo Abe, ajunge marti la Bucuresti. Este primul sef al unui guvern japonez care viziteaza Romania. in schimb, nu este prima data cand.

Premierul japonez vine la Bucuresti insotit de reprezentanti ai unor puternice companii japoneze/ Japonia incearca sa contrabalanseze expansiunea economica a Chinei - AFP

Premierul nipon Shinzo Abe a anuntat ca va fi insotit in turneul sau din Europa de est si Balcani de reprezentantii a peste 30 de companii japoneze. Reprezentantul corporatiei Mitsubishi il va insoti pe premierul japonez in toate cele sase tari vizitate. In Bulgaria, Serbia si Romania se va deplasa si reprezentantul NTT Data, filiala concernului NTT specializat in servicii de telecomunicatii. Japonia incearca astfel contrabalanseze expansiunea economica a Chinei si sa obtina sprijin pentru politica sa ferma fata de Coreea de Nord, scrie AFP.

Premierul Japoniei nu mai merge la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial

Shinzo Abe, premierul Japoniei, a treia cea mai mare economie a lumii, nu mai merge marti, la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial in program, la Guvern urmand sa fie prezenta o delegatie oficiala si economica japoneza, potrivit Agerpres ,.

Ne-am facut de ras. Guvernul a anulat primirea oficiala a premierului Japoniei. Abe se va intalni cu Iohannis. E primul premier japonez care vine in Romania

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, nu va mai fi primit oficial de Guvernul Romaniei dupa ce Mihai Tudose a demisionat, anunta Romania TV. Initial, agenda lui Mihai Tudose, care a refuzat sa asigure interimatul, urma sa fie preluata de vicepremierul Paul Stanescu. Premierul japonez, care a sosit la Bucuresti insotit de 30 de reprezentanti ai unor companii japoneze, va fi primit in aceasta dupa-amiaza de Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Premierul Japoniei nu mai merge la Guvern/ Vicepremierul Paul Stanescu va primi doar o delegatie economica din Japonia

Demisia lui Mihai Tudose a dus la schimbarea planurilor prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti. Acesta nu se va mai duce la Guvern, asa cum era programat, ci doar la Palatul Cotroceni, pentru intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis. Astfel, la Palatul Victoria va fi primita doar o delegatie economica din Japonia, de catre Paul Stanescu, vicepremier.

PRESA DIN UE: E cineva acasa? Premierul Japoniei, Shinzo Abe, si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

Prim ministrul Japoniei a calatorit peste 8. 700 de km pentru a face o vizita istorica in Romania, insa, dezamagire. Nu era nimeni acasa. Shinzo Abe este primul sef de guvern japonez care vizi.

Premierul Japoniei, anunt-surpriza pentru toti romanii

Premierul Shinzo Abe, carese afla intr-o vizita oficiala in Romania, a fost primit de Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Cei doi oficiali au facut declaratii legate de legaturile.

Reactia lui Victor Ponta dupa ce premierul Japoniei a anulat vizita la Guvern

Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe a renuntat sa mai mearga la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial in programul inaltului oficial nipon, la Guvern urmand sa fie prezenta o delegatie.

Premierul Japoniei a anulat vizita la Guvern

Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, nu mai merge marti, la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial in programul inaltului oficial nipon, la Guvern urmand sa fie prezenta o delegatie.

Premierul Japoniei, primit de Klaus Iohannis. Presedintele Romaniei: Vor fi cooperari sectoriale in toate domenile!

Premierul japonez a ajuns la Palatul Cotroceni, unde este intampinat de Klaus Iohannis. Shinzo Abe a fost pus intr-o situatie neplacuta. Initial, i se programase o ceremonie cu fast la Palatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )