Libnet.ro
UNICEF

18:00

Premierul Shinzo Abe a ajuns astazi in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Shinzo Abe a ajuns astazi in tara noastra

ACTUALIZARE 11:58 Premierul Japoniei nu mai merge la Palatul Victoria Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, nu mai merge astazi, la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial in programul inaltului oficial nipon, la Guvern urmand sa fie prezenta o delegatie oficiala si economica japoneza. --------- Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a sosit astazi la Bucuresti, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a unui prim-ministru al Japoniei. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Shinzo Abe ajunge astazi in tara noastra

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, soseste astazi la Bucuresti, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a unui prim-ministru al Japoniei.

Premierul Shinzo Abe a ajuns astazi in tara noastra

ACTUALIZARE 11:58 Premierul Japoniei nu mai merge la Palatul Victoria Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, nu mai merge astazi, la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial in programul inaltului oficial nipon, la Guvern urmand sa fie prezenta o delegatie oficiala si economica japoneza. --------- Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a sosit astazi la Bucuresti, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a unui prim-ministru al Japoniei.

Premierul Shinzo Abe: Am ridicat obligativitatea vizelor in Japonia pentru cetatenii romani

Premierul Shinzo Abe a declarat in conferinta comuna cu presedintele Klaus Iohannis, de la Palatul Cotroceni, ca Japonia a decis recent ridicarea obligativitatii vizelor de intrare in Japonia pentru cetatenii romani.

Melescanu, dupa ce Shinzo Abe nu s-a intalnit cu Mihai Tudose, care tocmai a demisionat: Japonezii au inteles foarte bine, au spus ca se intampla si in alte tari schimbari de guvern intempestive

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a afirmat ca delegatia japoneza care il insoteste pe premierul nipon Shinzo Abe in Romania a inteles foarte bine situatia politica din tara noastra, spunand chiar ei ca se intampla si in alte tari schimbari de guvern intempestive.

Premierul japonez Shinzo Abe a fost primit de presedinte, la Palatul Cotroceni

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit de presedintele Klaus Iohannis, astazi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. Premierul japonez avea programata pentru vizita la Bucuresti si o intalnire cu premierul Mihai Tudose, insa, in conditiile demisiei lui Tudose, intalnirea a fost anulata, iar Shinzo Abe a mers la Muzeul Satului.

Prima vizita a unui lider nipon in Romania: Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe se intalneste cu presedintele Iohannis/ Acesta trebuia sa se intalneasca marti si cu premierul Tudose

Prim-ministrul Japoniei Shinzo Abe soseste in Romania intr-o vizita de lucru iar marti va fi primit la Cotroceni de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a unui premier japonez. Shinzo Abe vine insotit de o delegatie de reprezentanti a peste 30 de companii japoneze. Acum trei zile, Biroul de presa al Guvernului informa ca si prim-ministrul Mihai Tudose se va intalni marti, la Palatul Victoria, cu premierul japonez. Intrebarea care se pune este daca Shinzo Abe se va intalni cu cineva din Guvern in conditiile crizei politice generata de demisia premierului Tudose de luni seara.

Moment istoric la Palatul Cotroceni: Klaus Iohannis, intrevedere cu premierul japonez Shinzo Abe (FOTO, VIDEO)

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit marti la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. Liderul nipon se afla in vizita oficiala la Bucuresti, aceasta fiind prima vizita a unui premier.

Premierul nipon Shinzo Abe vine la Bucuresti insotit de reprezentanti ai unor puternice companii japoneze/ Japonia incearca sa contrabalanseze expansiunea economica a Chinei - AFP

Premierul nipon Shinzo Abe a auntat ca va fi insotit in turneul sau din Europa de est si Balcani de reprezentantii a peste 30 de companii japoneze. Reprezentantul corporatiei Mitsubishi il va insoti pe premierul japonez in toate cele sase tari vizitate, iar cel al Fujitsu in cele trei state baltice si Bulgaria. In Bulgaria, Serbia si Romania se va deplasa si reprezentantul NTT Data, filiala concernului NTT specializat in servicii de telecomunicatii. Japonia incearca astfel contrabalanseze expansiunea economica a Chinei si sa obtina sprijin pentru politica sa ferma fata de Coreea de Nord, scrie AFP.

PRESA DIN UE: E cineva acasa? Premierul Japoniei, Shinzo Abe, si-a ales cel mai prost moment sa viziteze Romania

Prim ministrul Japoniei a calatorit peste 8. 700 de km pentru a face o vizita istorica in Romania, insa, dezamagire. Nu era nimeni acasa. Shinzo Abe este primul sef de guvern japonez care vizi.

Premierul japonez Shinzo Abe soseste marti la Bucuresti. Este prima vizita in Romania a unui prim-ministru al Japoniei

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, soseste marti la Bucuresti, unde se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis. Aceasta este prima vizita in Romania a unui prim-ministru al Japoniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )