Libnet.ro
UNICEF

16:46

Reactia lui Victor Ponta dupa ce premierul Japoniei a anulat vizita la Guvern

Antena3 Antena3,
Reactia lui Victor Ponta dupa ce premierul Japoniei a anulat vizita la Guvern

Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe a renuntat sa mai mearga la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial in programul inaltului oficial nipon, la Guvern urmand sa fie prezenta o delegatie. continuă pe Antena3

Premierul Japoniei a anulat vizita la Guvern

Prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, nu mai merge marti, la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial in programul inaltului oficial nipon, la Guvern urmand sa fie prezenta o delegatie.

Premierul Japoniei nu mai merge la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial

Shinzo Abe, premierul Japoniei, a treia cea mai mare economie a lumii, nu mai merge marti, la Palatul Victoria, asa cum era stabilit initial in program, la Guvern urmand sa fie prezenta o delegatie oficiala si economica japoneza, potrivit Agerpres ,.

Premierul Japoniei: Am mai fost la Bucuresti, dar si la Neptun, acum 35 de ani. Am inca in memorie...

Aflat in turneu in Europa, premierul Japoniei, Shinzo Abe, ajunge marti la Bucuresti. Este primul sef al unui guvern japonez care viziteaza Romania. in schimb, nu este prima data cand.

Victor Ponta, mesaj dupa ultimele evenimente din PSD

Victor Ponta a comentat situatia din PSD, dupa demisia premierului Mihai Tudose, acuzand existenta doar a Guvernului Dragnea. Din acest moment este clar si evident pt absolut toata lumea.

Declaratia exploziva a lui Victor Ponta: Liviu Dragnea s-a razbunat pe mine. Modul lui de conducere este unul mafiot

Victor Ponta a facut o declaratie surprinzatoare duminica dupa-amiaza, la Antena 3. Fostul premier considera ca Liviu Dragnea s-a razbunat pe el jignindu-i intelgenta. S-a razbunat pe mine. S-a razb.

Fostul premier Victor Ponta ii da replica lui Codrin Stefanescu: Cand preiei functia de presedinte al PSD, preiei si bufonul regelui. Rau este cand bufonul vorbeste in locul presedintelui

Fostul premier Victor Ponta i-a dat replica lui Codrin Stefanescu dupa ce acesta l-a acuzat pe Ponta ca este dracul care si-a bagat coada in PSD. De la Adrian Nastase incoace, cand.

Prietenii la nevoie se cunosc: Victor Ponta l-a sunat pe Sebastian Ghita

Prietenia dintre Victor Ponta si Sebastian Ghita rezista in ciuda problemelor penale pe care le are fostul deputat PSD si care l-au facut sa fuga in Serbia. intr-o emisiune televizata, fostul.

Victor Ponta spune ca ultima oara a vorbit cu Sebastian Ghita la telefon in noiembrie

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminica la Antena 3 ca a vorbit la telefon cu Sebastian Ghita anul trecut, cu ocazia zilei de nastere a acestuia, scrie Agerpres.

Victor Ponta, despre PSD sub presedintia lui Liviu Dragnea: Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toti trebuie sa fie din regiunea ta

Continua razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si Liviu Dragnea! Fostul premier al Romaniei l-a acuzat pe cel care l-a urmat in fruntea PSD ca are un stil de conducere mafiot in care.

Victor Ponta, scenariu inaintea sedintei CExN: Ori Carmen Dan, ori Mihai Tudose

Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca in cadrul CExN este vorba despre o miza mare. Luni se va face o alegere: ori Carmen Dan pleaca de la MAI si Mihai Tudose ramane premier, ori Carmen Dan.

ştiri din Politica

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )