Libnet.ro
UNICEF

14:00

Deputatii au votat ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE

B1 B1,
Deputatii au votat ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE

Deputatii au adoptat, marti, cu 247 de voturi pentru si 21 de abtineri, in sesiune extraordinara, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale. Camera Deputatilor este forul. continuă pe B1

S-a votat eliminarea pensiilor speciale. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL

Deputatii au votat eliminarea pensiilor speciale. 247 de voturi pentru si 21 de abtineri. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL? S-a votat eliminarea pensiilor Majoritatea partidelor au sustinut eliminarea pensiilor speciale. Proiectul a fost dezbatut astazi, 28 ianuarie. Votul final a fost cel elaborat de PNL, care a eliminat toate pensiile .

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind eliminarea pensiilor speciale

Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind eliminarea pensiilor speciale

Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale. S-au inregistrat 247 voturi pentru, niciun vot contra si 21 abtineri, scrie Agerpres.

Eliminarea pensiilor speciale, la votul deputatilor. Guvernul isi va asuma raspunderea daca legea pica Cati pensionari speciali sunt si cati bani primesc

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata marti, in sesiune extraordinara, proiectul de lege al PNL privind abrogarea pensiilor speciale. Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat, in luna decembrie anul trecut, raport favorabil pentru proiectul de lege care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI. Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finalul anului 2019, de 9. 359 persoane. De pensii militare beneficiau 178. 168 de persoane.

Camera Deputatilor dezbate eliminarea pensiilor speciale

ACTUALIZARE - Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie a convocat, pentru miercuri, o sedinta a sectiilor reunite, dupa eliminarea pensiilor speciale. --- * ACTUALIZARE - PSD, dupa adoptarea legii: Somam Guvernul Orban sa nu reintroduca pensiile speciale prin ordonanta de urgenta --- * ACTUALIZARE - Legea de eliminare a pensiilor speciale a fost adoptata - 247 de voturi pentru, 21 de abtineri.

Sesiune extraordinara a Parlamentului, in perioada 27 29 ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Parlamentul se reuneste, in perioada 27 29 ianuarie, in sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului. Marti, PSD vrea sa dezbata si sa voteze in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, iar miercuri, Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. PSD a anuntat ca va depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR.

USR afirma ca este singurul partid parlamentar care isi doreste eliminarea pensiilor speciale

USR afirma ca este singurul partid parlamentar care isi doreste realmente eliminarea pensiilor speciale si propune plafonarea pensiilor militarilor si magistratilor, care nu pot fi eliminate.

Eliminarea pensiilor speciale: Grefierii isi intrerup activitatea luni si marti

Grefierii anunta proteste, luni si marti, cand vor intra in instante doar pentru cauzele urgente si pentru dosarele cu arestati, nemultumiti de eliminarea pensiilor speciale, care ar urma sa fie votata marti de catre Parlament.

Sesiunea extraordinara a Parlamentului incepe astazi Eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, pe agenda

Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara, de luni si pana miercuri, pentru eliminarea pensiilor speciale si pentru asumarea raspunderii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. PSD si UDMR au anuntat ca vor depune motiune de cenzura impotriva Cabinetului Orban.

Un fost judecator CCR da verdictul pentru eliminarea pensiilor speciale

Petre Lazaroiu, fost judecator CCR, a vorbit despre eliminarea pensiilor speciale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )