Libnet.ro
UNICEF

13:30

Prima asumare de raspundere a Guvernului Orban, astazi, in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Prima asumare de raspundere a Guvernului Orban, astazi, in Parlament

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, joi, in plen de reunit, incepand cu ora 12. 00 in trei sedinte succesive, pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 si legea plafoanelor bugetare. continuă pe Hotnews

Calendarul primei asumari de raspundere: Guvernul Orban, asteptat in Parlament joi. Situatie incerta privind asumarea pe proiectul de lege privind justitia

Conducerea Parlamentului a decis miercuri, in sedinta Birourilor Peramanente reunite ca joi la ora 12 Guvernul Orban sa-si asume raspunderea pe pachetul de legi referitoare la plafoane, transportul scolar si justitie. Opozitia - PSD sustine ca asumarea pe proiectul privind justitia este inutila avand in vedere ca Senatul a adoptat o lege care face modificarile in sesnul dorit de Executiv. PSD lasa fara obiect asumarea raspunderii Guvernului pe tema Justitiei Senatul a adoptat amanarea pensionarii anticipate a magistratilor cu doi ani.

VIDEO Prima asumare de raspundere in Parlament a Guvernului. Orban: O spun limpede - bugetul Romaniei pe 2020 nu mai suporta nicio cheltuiala suplimentara. Orice cheltuiala in plus poate duce la imposibilitatea de a face plati vitale

Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit joi, pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea - modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 privind decontarea transportului pentru elevi si legea plafoanelor bugetare. Pentru fiecare proiect a avut loc cate o sedinta a Parlamentului. Premierul Ludovic Orban a facut apel la parlamentari, in plenul reunit, sa nu mai adopte alte legi care implica resurse financiare suplimentare, el spunand ca suntem intr-o situatie extrem de dificila si ca bugetul Romaniei pe 2020 nu mai suporta nicio cheltuiala in plus.

Guvernul ncepe procedura pentru prima asumare de raspundere. n pachet: legile justitiei, legea plafoanelor si cea privind transportul elevilor

Guvernul a demarat in sedinta de marti procedura pentru angajarea raspunderii in fata Parlamentului pe modificarea legilor justitiei, legea plafoanelor si abrogarea ordonantei privind transportul elevilor.

inca un deputat PSD care a votat investirea Guvernului Orban trece la PNL

Un al treilea deputat social-democrat s-a afiliat grupului PNL. Deputatul PSD Cristina Burciu si-a anuntat, miercuri, afilierea la grupul parlamentar al PNL, dupa ce la sfarsitul lunii octombrie, anuntase ca va vota investirea Guvernului Orban, pe motiv ca Romania trebuie sa intre intr-o zona de stabilitate.

Strategia fiscal-bugetara a Guvernului Orban: Cheltuielile cresc mai lent. Taiere la PNDL. Prognoze mai pesimiste privind cresterea economica si inflatia

Guvernul Orban a elaborat Strategia Fiscal-Bugetara 2020-2022, care arata ca bugetul pe anul viitor vine cu cresteri mai mici de cheltuieli, dar si cu prognoze mai pesimiste in ceea ce priveste cresterea economica si inflatia.

USR cere Guvernului Orban sa dea OUG de anulare a pensiilor speciale pentru fostii primari

Deputatul USR Ionut Mosteanu ii cere premierului Ludovic Orban sa aiba in vedere Ordonanta 572019 privind Codul Administrativ si ca pana la finalul anului sa dea o ordonanta de urgenta prin care sa abroge articolul prin care sunt acordate pensii speciale fostilor primari.

Ce se intampla cu punctul de amenda din 2020. Anuntul Guvernului Orban

Guvernul va ingheta punctul de amenda pentru anul 2020, a anuntat marti premierul Ludovic Orban, insa modul de calcul va fi schimbat in viitor, deoarece legarea lui de salariul minim nu este solutia care sa se poata aplica.

De ce isi asuma Guvernul raspunderea pe legea transportului intrajudetean. Premierul Orban: Astazi sunt copii care nu se mai duc la scoala, pentru ca nu sunt luati daca nu platesc (VIDEO)

Guvernul Orban isi asuma raspunderea in fata Parlamentului pentru modificarea legislatiei privind transportul intrajudetean, a carei forma actuala a creat multe probleme in sistem, a afirmat, miercuri.

ştiri din Politica

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )