Libnet.ro
UNICEF

05:45

Guvernul isi angajeaza astazi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie si abrogarea OUG 51 2019

Adevărul Adevărul,
Guvernul isi angajeaza astazi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie si abrogarea OUG 51 2019

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie, abrogarea OUG 51 2019 si instituirea unor plafoane pentru cheltuieli publice. continuă pe Adevărul

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea pe trei proiecte de lege

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a declarat: in cursul acestui an, deficitul va depasi 4% din PIB. Este clar ca urmarea acestui deficit pe 2019 este sa facem pasi spre a readuce deficitul sub 3% din PIB. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Orban si-a asumat raspunderea, in plenul reunit al Parlamentului, asupra proiectului de lege privind reglementarea unor masuri in domeniul transportului de persoane.

Guvernul isi angajeaza raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea termenelor in Justitie

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justiti.

ASOCIATIA ELEVILOR DIN CONSTANTA: Proiectul pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) sustine ca proiectul de lege pe care Guvernul isi angajeaza raspunderea nu rezolva problema transportului elevilor, ci o amana cu inca un an, solicitand Executivului sa deblocheze aceasta situatie in mod real, nu doar la nivel declarativ, potrivit News. ro.

Guvernul isi angajeaza joi raspunderea in Parlament pe aspecte ce tin de Justitie, abrogarea OUG 51 si Legea plafoanelor bugetare

Guvernul Orban isi asuma joi raspunderea in Parlament pe Legile Justitie, abrogarea Ordonantei de Urgenta 51 privind transportul interjudetean si pe Legea plafoanelor bugetare. Parlamentarii au termen.

Guvernul isi angajeaza raspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a uitat ce voia sa spuna: Care era a treia?

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni,intr-o conferinta de presa ca Guvernul Orban isi asumaraspunderea pe trei legi. Raluca Turcan a avut un blocaj in momentul in care a enumerat cele trei legi proiecte de lege, intreband care e a treia?.

Danca: Parlamentul va decide in privinta plafoanelor bugetare, iar Guvernul isi va asuma raspunderea

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat miercuri ca proiectul privind plafoanele bugetare pentru anul 2020, care contine si interdictia cumulului pensiei cu salariul de stat, va fi trimis astazi Parlamentului, urmand ca Guvernul sa-si asume raspunderea pentru acesta.

Guvernul a anuntat pe ce legi isi va asuma raspunderea in Parlament. Ce ordonante de urgenta sunt pregatite

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, luni, proiectele de lege pe care Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament, precum si pregatirea unor ordonante de urgenta.

Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Guvernul PNL isi angajeaza raspunderea in Parlament pe trei proiecte. Orban: Bugetul Romaniei pe 2020 nu mai suporta nicio noua cheltuiala suplimentara (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban prezinta in Parlament cele trei proiecte pentru care Guvernul isi angajeaza raspunderea. Guvernul PNL si-a angajat raspunderea pentru legea prin care se amana intrarea in vigoare a.

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului. Cum poate fi demis Executivul

Cabinetul Ludovic Orban si-a angajat raspunderea pe amanarea termenului pentru cresterea vechimii in vederea accederii magistratilor la Institutul National al Magistraturii INM), dar si pe proiectul de lege care reglementeaza unele masuri in domeniul transportului de persoane. Daca Opozitia depune motiune de cenzura, iar aceasta trece, Guvernul pleaca acasa la ceva mai mult de o luna de la instalare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )