Libnet.ro
UNICEF

18:30

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea pe trei proiecte de lege

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea pe trei proiecte de lege

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a declarat: in cursul acestui an, deficitul va depasi 4% din PIB. Este clar ca urmarea acestui deficit pe 2019 este sa facem pasi spre a readuce deficitul sub 3% din PIB. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Orban si-a asumat raspunderea, in plenul reunit al Parlamentului, asupra proiectului de lege privind reglementarea unor masuri in domeniul transportului de persoane. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul se reuneste astazi pentru trei proiecte de lege. Transportul scolar, serviciu public

Guvernul Orban se reuneste astazi pentru a-si asuma raspunderea pe trei proiecte importante, printre care si abogarea OUG 51.

Guvernul isi angajeaza astazi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie si abrogarea OUG 51 2019

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie, abrogarea OUG 51 2019 si instituirea unor plafoane pentru cheltuieli publice.

Guvernul isi asuma raspunderea pe trei proiecte de lege

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, joi, in sedinte comune succesive pentru angajarea raspunderii Guvernului pe fiecare din cele trei proiecte adoptate de Cabinetul Orban, relateaza Agerpres.

Danca: Parlamentul va decide in privinta plafoanelor bugetare, iar Guvernul isi va asuma raspunderea

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat miercuri ca proiectul privind plafoanele bugetare pentru anul 2020, care contine si interdictia cumulului pensiei cu salariul de stat, va fi trimis astazi Parlamentului, urmand ca Guvernul sa-si asume raspunderea pentru acesta.

Guvernul isi asuma raspunderea parlamentara pe mai multe legi

Guvernul se reuneste marti in sedinta, pe ordinea de zi fiind proiectele pentru care urmeaza sa isi asume raspunderea intr-o prima etapa - modificarile la legile justitiei, abrogarea OUG 512019, legea plafoanelor bugetare-, dar si prezentarea, intr-o prima lectura, a proiectului privind OUG 114, pentru care Executivul isi va asuma raspunderea in a doua etapa.

Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sedinta de Guvern de marti va avea doua parti, iar in cadrul a.

Guvernul isi angajeaza raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea termenelor in Justitie

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justiti.

Prima asumare de raspundere a Guvernului Orban, astazi, in Parlament

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, joi, in plen de reunit, incepand cu ora 12. 00 in trei sedinte succesive, pentru cele trei proiecte pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, modificarea legilor Justitiei, abrogarea OUG 51 si legea plafoanelor bugetare.

Ciolacu: Vom sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul si asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate n dezbatere la Parlament

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, dupa reuniunea conducerii PSD, ca partidul va sesiza Curtea Constitutionala daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe legi similare cu proiecte aflate in dezbatere in Parlament.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Asumarea raspunderii - o masura mai buna decat adoptarea ordonantelor de urgenta

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea in fata Parlamentului, pe primul pachet legislativ pe care il doreste sa intre in vigoare cat mai repede. Conducerile celor doua Camere ale Parlamentului au stabilit, ieri, calendarul primei angajari a raspunderii Guvernului Orban pe trei proiecte de lege: prorogarea unor termene in Justitie pensionarea anticipata a magistratilor, trecerea la completele de 3 judecatori in instantele de apel si perioada de pregatire la INM a viitorilor magistrati), abrogarea OUG 512019 referitor la transportul in comun pentru scolari) si legea plafoanelor bugetare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )