Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ludovic Orban: Inventatorii pensiilor speciale sunt cei de la PSD. Ei nu mai au ce sa spuna

B1 B1,
Ludovic Orban: Inventatorii pensiilor speciale sunt cei de la PSD. Ei nu mai au ce sa spuna

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca cei de la PSD nu au nimic de spus cu referire la abrogarea pensiilor speciale, pentru ca acestea sunt inventia lo, informeaza Agerpres. intrebat cu privire la. continuă pe B1

Raspunsul taios al lui Ludovic Orban, dupa sesizarea la CCR a PSD

Ludovic Orban considera ca decizia PSD de a sesiza Curtea Constitutionala pe legile pe care Guvernul.

Ludovic Orban, despre sesizarea ce va fi depusa la CCR de catre PSD: O decizie foarte proasta. Afecteaza familiile sarace

Premierul Ludovic Orban considera ca decizia PSD de a sesiza Curtea Constitutionala pe legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea - cea privind vechimea profesionala necesara pentru intrarea in magistratura si cea referitoare la transportul intrajudetean - este una proasta si nu reprezinta o actiune social-democrata.

Viorica Dancila, critici la adresa lui Ludovic Orban: Lipsa de maturitate si setea de a face rau PSD vor avea consecinte grave pentru romani

Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa actualului premier, Ludovic Orban, spunand ca prin masurile pe care doreste sa le ia se razbuna pe romani. Lipsa de maturitate a actualului Executiv si setea de a face rau Partidului Social Democrat vor avea, din ce in ce mai des si mai accentuat, consecinte grave pentru oameni.

PSD va sustine abrogarea pensiilor speciale

PSD va sustine abrogarea pensiilor speciale, a anuntat vicepresedintele PSD Gabriel Zetea.

Teodorovici: Pozitia ferma a PSD - eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, sau taxarea acestora

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor, citat de Agerpres.

Eugen Teodorovici: PSD sustine eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor.

Ludovic Orban, despre angajarea raspunderii privind alegerea primarilor in doua tururi: Exista majoritate in Camera Deputatilor, unde sunt 3 proiecte legislative. PSD refuza sa le puna pe ordinea de zi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, referitor la o posibila angajare a raspunderii de catre Guvern in privinta alegerii primarilor in doua tururi, ca exista o majoritate in Camera Deputatilor, unde.

Ludovic Orban trimite sageti catre PSD. Nemultumirile premierului fata de politica bugetara

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a declarat ca politica bugetara si populismul au dus la situatia.

Ludovic Orban, val de atacuri la PSD: S-a intors la perioada lui Liviu Dragnea

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca PSD s-a intors la perioada in care Liviu Dragnea era la conducerea partidului, dupa ce social-democratii s-au opus alegerii primarilor in doua tururi de scrutin.

LUDOVIC ORBAN: Am luat decizia de a plati suma pentru care exista titlu executoriu in cazul ROMATSA

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. ---- * ACTUALIZARE - Orban a declarat ca nu vrea sa fie alocate fonduri pentru primariile care au primit bani din alocarile date de guvernarea PSD. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Vrem sa refacem capacitatea administrativa a institutiilor guvernamentale, care a fost grav afectata .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )