Libnet.ro
UNICEF

08:45

Marcel Ciolacu: Vom vota pentru abrogarea pensiilor speciale

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Vom vota pentru abrogarea pensiilor speciale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca deputatii social-democrati vor vota in favoarea eliminarii pensiilor speciale, informeaza Agerpres. Astazi vom avea, dupa cum bine . continuă pe B1

Parlamentarii se intorc din vacanta: Sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale

Alesii se intorc, luni, la serviciu. Parlamentarii se reunesc pentru sesiunea extraordinara convocata de presedintele Camerei, Marcel Ciolacu. Astfel, urmeaza o saptamanade foc in Parlament.

Un fost judecator CCR da verdictul pentru eliminarea pensiilor speciale

Petre Lazaroiu, fost judecator CCR, a vorbit despre eliminarea pensiilor speciale.

Sesiune extraordinara a Parlamentului, in perioada 27 29 ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Parlamentul se reuneste, in perioada 27 29 ianuarie, in sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului. Marti, PSD vrea sa dezbata si sa voteze in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, iar miercuri, Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. PSD a anuntat ca va depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR.

Deputatii au votat ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE

Deputatii au adoptat, marti, cu 247 de voturi pentru si 21 de abtineri, in sesiune extraordinara, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale. Camera Deputatilor este forul.

Orban, despre motiunea de cenzura: Ma indoiesc ca vor vota toti PSD-istii. Intram in procedura de alegeri anticipate si isi termina mandatul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orbana declarat, marti, inaintea sedintei Camerei Deputatilor pentru abrogarea pensiilor speciale, ca motiunea de cenzura cu care ameninta PSD Guvernul nu va trece. Eu.

Eliminarea pensiilor speciale, la votul deputatilor. Guvernul isi va asuma raspunderea daca legea pica Cati pensionari speciali sunt si cati bani primesc

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata marti, in sesiune extraordinara, proiectul de lege al PNL privind abrogarea pensiilor speciale. Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat, in luna decembrie anul trecut, raport favorabil pentru proiectul de lege care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI. Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finalul anului 2019, de 9. 359 persoane. De pensii militare beneficiau 178. 168 de persoane.

Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: Mai bine se adopta proiectul si il corectam in Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca mai bine se adopta proiectul privind abrogarea pensiilor speciale si este corectat de Guvern prin OUG sau angajarea raspunderii, subliniind ca toate pensiile nesimtite vor fi taiate. El a mai spus ca PNL nu vrea eliminarea indemnizatiilor sportivilor si ale oamenilor de cultura, propunere facuta de social-democratul Adrian Solomon si aprobata in comisia de munca.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura, pentru care am strans deja toate semnaturile necesare, va trece

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost semnata de parlamentari PSD si UDMR si va trece, crede Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, potrivit Agerpres. Avem pe 28 votul pe.

Cacealmaua eliminarii pensiilor speciale: de ce proiectul adoptat de Parlament este sortit respingerii la CCR

Parlamentarii au votat pentru eliminarea pensiilor speciale, adica inclusiv ale lor, dar legea a fost formulata defectuos, atat ca procedura, cat si in continut, astfel incat sansele sa treaca de Curtea Constitutionala sa fie minime.

Curtea Suprema se pregateste sa sesizeze CCR pentru eliminarea pensiilor speciale ale magistratilor

Sefii instantei supreme au decis convocarea Sectiilor Unite pentru ziua de miercuri, unde urmeaza sa se voteze daca iCCJ va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la legea prin care au fost eliminate pensiile speciale pentru magistrati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2757 seconds )