Libnet.ro
UNICEF

08:15

Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: Mai bine se adopta proiectul si il corectam in Guvern

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: Mai bine se adopta proiectul si il corectam in Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca mai bine se adopta proiectul privind abrogarea pensiilor speciale si este corectat de Guvern prin OUG sau angajarea raspunderii, subliniind ca toate pensiile nesimtite vor fi taiate. El a mai spus ca PNL nu vrea eliminarea indemnizatiilor sportivilor si ale oamenilor de cultura, propunere facuta de social-democratul Adrian Solomon si aprobata in comisia de munca. continuă pe Hotnews

UPDATE Grefierii, dupa discutiile cu Orban privind eliminarea pensiilor speciale: Guvernul nu-si asuma politic un astfel de proiect de lege intrerupem activitatea daca se voteaza legea

Reprezentantii sindicatelor grefierilor care s-au intalnit cu premierul Ludovic Orban pe tema eliminarii pensiilor speciale pentru aceasta categorie au sustinut, la finalul discutiilor, ca Guvernul nu isi asuma politic vreun astfel de proiect de lege si are disponibilitatea de a se aseza la masa si a discuta o posibila ameliorare a cadrului legislativ sau modificare a acestuia pentru toate corpurile profesionale, insa demersul este de durata. Liderul Sindicatului National al Grefei Judiciare, Catalin Traistaru, a declarat ca grefieriii si personalul auxiliar din instante isi va intrerupe activitatea daca Parlament va vota eliminarea pensiilor de serviciu.

Un fost judecator CCR da verdictul pentru eliminarea pensiilor speciale

Petre Lazaroiu, fost judecator CCR, a vorbit despre eliminarea pensiilor speciale.

Camera Deputatilor dezbate eliminarea pensiilor speciale

ACTUALIZARE - Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie a convocat, pentru miercuri, o sedinta a sectiilor reunite, dupa eliminarea pensiilor speciale. --- * ACTUALIZARE - PSD, dupa adoptarea legii: Somam Guvernul Orban sa nu reintroduca pensiile speciale prin ordonanta de urgenta --- * ACTUALIZARE - Legea de eliminare a pensiilor speciale a fost adoptata - 247 de voturi pentru, 21 de abtineri.

Sesiune extraordinara a Parlamentului, in perioada 27 29 ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Parlamentul se reuneste, in perioada 27 29 ianuarie, in sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului. Marti, PSD vrea sa dezbata si sa voteze in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, iar miercuri, Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. PSD a anuntat ca va depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR.

Sesiunea extraordinara a Parlamentului incepe astazi Eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, pe agenda

Parlamentul se reuneste in sesiune extraordinara, de luni si pana miercuri, pentru eliminarea pensiilor speciale si pentru asumarea raspunderii Guvernului pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi. PSD si UDMR au anuntat ca vor depune motiune de cenzura impotriva Cabinetului Orban.

S-a votat eliminarea pensiilor speciale. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL

Deputatii au votat eliminarea pensiilor speciale. 247 de voturi pentru si 21 de abtineri. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL? S-a votat eliminarea pensiilor Majoritatea partidelor au sustinut eliminarea pensiilor speciale. Proiectul a fost dezbatut astazi, 28 ianuarie. Votul final a fost cel elaborat de PNL, care a eliminat toate pensiile .

Eliminarea pensiilor speciale, la votul deputatilor. Guvernul isi va asuma raspunderea daca legea pica Cati pensionari speciali sunt si cati bani primesc

Camera Deputatilor urmeaza sa dezbata marti, in sesiune extraordinara, proiectul de lege al PNL privind abrogarea pensiilor speciale. Comisia pentru munca din Camera Deputatilor a adoptat, in luna decembrie anul trecut, raport favorabil pentru proiectul de lege care vizeaza eliminarea pensiilor speciale, exceptie facand cele destinate militarilor si structurilor din cadrul MAI. Numarul de beneficiari de pensii de serviciu era, la finalul anului 2019, de 9. 359 persoane. De pensii militare beneficiau 178. 168 de persoane.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind eliminarea pensiilor speciale

Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind eliminarea pensiilor speciale

Camera Deputatilor a adoptat, marti, proiectul privind eliminarea pensiilor speciale. S-au inregistrat 247 voturi pentru, niciun vot contra si 21 abtineri, scrie Agerpres.

USR afirma ca este singurul partid parlamentar care isi doreste eliminarea pensiilor speciale

USR afirma ca este singurul partid parlamentar care isi doreste realmente eliminarea pensiilor speciale si propune plafonarea pensiilor militarilor si magistratilor, care nu pot fi eliminate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )