Libnet.ro
UNICEF

18:45

Orban, despre motiunea de cenzura: Ma indoiesc ca vor vota toti PSD-istii. Intram in procedura de alegeri anticipate si isi termina mandatul (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre motiunea de cenzura: Ma indoiesc ca vor vota toti PSD-istii. Intram in procedura de alegeri anticipate si isi termina mandatul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orbana declarat, marti, inaintea sedintei Camerei Deputatilor pentru abrogarea pensiilor speciale, ca motiunea de cenzura cu care ameninta PSD Guvernul nu va trece. Eu. continuă pe B1

ORBAN, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Ma indoiesc ca toti parlamentarii PSD vor vota

Premierul Ludovic Orban considera ca motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune nu va fi votata, nici macar toti parlamentarii PSD nefiind sigur ca vor participa la sedinta.

Marcel Ciolacu, anunt despre motiunea de cenzura: Avem textul semnat de PSD si UDMR

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat ca imediat ce premierul Ludovic Orban isi va angaja raspunderea pe revenirea la alegerea primarilor in doua tururi va fi depusa motiune de cenzura. Ciolacu a explicat ca parlamentarii PSD si UDMR au semnat textul motiunii.

VALERIU STERIU, DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: Este nevoie matematic de inca cinci voturi si cu siguranta se pot identifica aceste cinci voturi

Purtatorul de cuvant al PSD, Valeriu Steriu, sustine ca mai sunt necesare doar cinci voturi pentru motiunea de cenzura, formatiunea demarand negocieri cu alte grupuri parlamentare si senatori sau deputati neafiliati.

Orban sfideaza PSD: Nici macar toti parlamentarii lor nu vor vota Motiunea

Premierul Ludovic Orban considera ca motiunea de cenzura pe care PSD a anuntat ca o va depune nu va .

Orban, despre eliminarea pensiilor speciale: Mai bine se adopta proiectul si il corectam in Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca mai bine se adopta proiectul privind abrogarea pensiilor speciale si este corectat de Guvern prin OUG sau angajarea raspunderii, subliniind ca toate pensiile nesimtite vor fi taiate. El a mai spus ca PNL nu vrea eliminarea indemnizatiilor sportivilor si ale oamenilor de cultura, propunere facuta de social-democratul Adrian Solomon si aprobata in comisia de munca.

Orban, despre vizele de flotant: Fie ramane textul acesta, fie reducem un pic perioada Acordarea ar trebui sistata cand incepe procedura electorala

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca acordarea vizelor de flotant ar trebui sistata in momentul inceperii procedurii electorale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )