Libnet.ro
UNICEF

12:15

Orban: PSD a votat taierea pensiilor speciale pentru ca s-au uitat in sondaje si au vazut ca daca mentin sprijinul, de fapt, se ingroapa

Adevărul Adevărul,
Orban: PSD a votat taierea pensiilor speciale pentru ca s-au uitat in sondaje si au vazut ca daca mentin sprijinul, de fapt, se ingroapa

Premierul Ludovic Orban sustine ca reprezentantii PSD sunt cei care au inventat pensiile speciale si ca acestia au votat abrogarea acestora de teama ca se ingroapa din punct de vedere politic. continuă pe Adevărul

Varujan Vosganian vrea taierea pensiilor speciale si pentru Parlamentul European

Varujan Vosganian a declarat marti, in plen, la dezbaterile privind eliminarea pensiilor speciale, c.

S-a votat eliminarea pensiilor speciale. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL

Deputatii au votat eliminarea pensiilor speciale. 247 de voturi pentru si 21 de abtineri. Ce partide au refuzat sa sustina legea propusa de PNL? S-a votat eliminarea pensiilor Majoritatea partidelor au sustinut eliminarea pensiilor speciale. Proiectul a fost dezbatut astazi, 28 ianuarie. Votul final a fost cel elaborat de PNL, care a eliminat toate pensiile .

Deputatii care nu au votat eliminarea pensiilor speciale: lista completa

Eliminarea pensiilor speciale din Romania a fost un subiect foarte controversat, dar legea tocmai a trecut ieri de Camera Deputatilor, chiar daca sunt multi cei care nu si-au dorit asta. in mod previzibil, initiativa eliminarii pensiilor speciale a suparat multi oameni, mai ales oficiali din cadrul anumitor partide politice. Desi legea a trecut, iar unul .

Deputatii au votat ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE

Deputatii au adoptat, marti, cu 247 de voturi pentru si 21 de abtineri, in sesiune extraordinara, proiectul de lege privind abrogarea pensiilor speciale. Camera Deputatilor este forul.

Orban vrea adoptarea eliminarii pensiilor speciale, ca sa o corecteze in Guvern

Aproape toate pensiile speciale au fost introduse prin legi de catre majoritatile PSD, a declarat ma.

UPDATE Instanta suprema va ataca la Curtea Constitutionala legea privind eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati - surse

Instanta suprema va ataca la Curtea Constitutionala actul normativ adoptat marti de catre deputati care vizeaza eliminarea pensiilor de serviciu ale judecatorilor si procurorilor, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. De altfel, magistratii au deja de partea lor o decizie a CCR din 2010 care le-a sigilat pensiile si pe care au invocat-o frecvent in ultimele doua luni, de cand s-a pus problema unui act normativ de abrogare a pensiilor de serviciu.

UPDATE Grefierii, dupa discutiile cu Orban privind eliminarea pensiilor speciale: Guvernul nu-si asuma politic un astfel de proiect de lege intrerupem activitatea daca se voteaza legea

Reprezentantii sindicatelor grefierilor care s-au intalnit cu premierul Ludovic Orban pe tema eliminarii pensiilor speciale pentru aceasta categorie au sustinut, la finalul discutiilor, ca Guvernul nu isi asuma politic vreun astfel de proiect de lege si are disponibilitatea de a se aseza la masa si a discuta o posibila ameliorare a cadrului legislativ sau modificare a acestuia pentru toate corpurile profesionale, insa demersul este de durata. Liderul Sindicatului National al Grefei Judiciare, Catalin Traistaru, a declarat ca grefieriii si personalul auxiliar din instante isi va intrerupe activitatea daca Parlament va vota eliminarea pensiilor de serviciu.

Iohannis se intalneste cu conducerea CSM, pe fondul eliminarii pensiilor speciale pentru magistrati

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu conducerea Consiliului Superior al Magistraturii, anuntul fiind facut de catre Administratia Prezidentiala miercuri, la o zi de la adoptarea legii prin care sunt eliminate pensiile de serviciu ale judecatorilor si procurorilor, demers care a generat proteste in randul magistratilor.

Digi 24 - CTP: PNL si PSD vor sa scoata capital electoral pe tema pensiilor speciale si din luat, si din platit

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca PNL si PSD incearca sa scoata capital electoral pe tema pensiilor speciale, pentru ca, de fapt cele mai multe nu scad.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul privind eliminarea pensiilor speciale

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat marti, in calitate de for decizional, proiectul de lege de eliminare a pensiilor speciale pentru mai multe categorii de bugetari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )