Libnet.ro
UNICEF

16:46

Raluca Turcan: PSD si-a batut joc de legea pensiilor speciale. Proiectul care s-a reintors la comisii este unul la misto (VIDEO)

B1 B1,
Raluca Turcan: PSD si-a batut joc de legea pensiilor speciale. Proiectul care s-a reintors la comisii este unul la misto (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca proiectul referitor la abrogarea pensiilor speciale este neconstitutional. Din punctul sau de vedere, acesta ar trebui s. continuă pe B1

Dupa majorarea alocatiilor pentru copii de catre PNL, PSD vine cu un proiect asemanator. Raluca Turcan: Poate duce la sistarea fondurilor UE, cresterea inflatiei, scaderea puterii de cumparare

UPDATE:Dublarea alocatiilor pentru copii, adoptata de Camera Deputatilor:Legea ajunge la presedintele Klaus Iohannis. Vicepremierul Raluca Turcan atrage atentia ca legea PSD privind dublarea.

Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca PSD continua sa deturneze rolul Parlamentului si tergiverseaza adoptarea proiectelor importante si urgente, de aceea asumarea raspunderii este singura solutie pentru rezolvarea urgentelor. in acest context, Turcan sustine ca este posibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea si pentru proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi.

Raluca Turcan: Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat miercuri ca Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe legile pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a presedintilor de Consilii Judetene dintre consilieri, din cauza faptului ca PSD tergiverseaza adoptarea unor proiecte importante si urgente.

Vicepremierul Raluca Turcan: Pornim constructia a doua penitenciare cu ajutorul banilor europeni

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca odata cu abrogarea recursului compensatoriu, Guvernul va lua masuri pentru a evita amenzile de la CEDO.

Raluca Turcan anunta ca Guvernul nu va fi blocat, indiferent de decizia Parlamentului

Incercarea parlamentarilor de a bloca activitatea guvernului frizeaza lipsa de responsabilitate, sustine Raluca Turcan PNL).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )