Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcan: Ne angajam raspunderea pe mai multe proiecte Legea bugetului de stat, Legea asigurarilor sociale si abrogarea OUG 114

Adevărul Adevărul,
Turcan: Ne angajam raspunderea pe mai multe proiecte Legea bugetului de stat, Legea asigurarilor sociale si abrogarea OUG 114

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, marti seara, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe mai multe proiecte, respectiv Legea bugetului de stat, Legea asigurarilor sociale si abrogarea OUG 114, intentia Guvernului fiind ca in 23 decembrie acestea sa fie prezentate Parlamentului. continuă pe Adevărul

Guvernul, pregatit sa isi asume raspunderea pe legea bugetului de stat

Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru convocarea plenului celor doua Camere ale Parlamentului este 23 decembrie Premierul Ludovic Orban a primit, ieri, acordul Biroului Politic National al PNL pentru asumarea raspunderii guvernului pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

Orban: Exista 75% sanse pentru angajarea raspunderii pe legea bugetului

Prim-ministrul Ludovic Orban a apreciat luni ca exista 75% sanse ca Guvernul sa isi asume raspunderea pe legea bugetului si 25% sanse ca aceasta sa fie adoptata pe calea dezbaterilor parlamentare.

Guvernul trece legea bugetului prin asumarea raspunderii. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni, ca Guvernul are sustinerea conducerii PNL pentru asumarea raspunderii pe legea bugetului, iar data cea mai potrivita pentru acest lucru este 23 decembrie. Am avut.

Eugen Teodorovici: O asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului este neconstitutionala. PSD ia in calcul sesizarea CCR

Senatorul PSD Eugen Teodorovici spune ca o asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat este neconstitutionala. Fostul ministru al Finantelor aminteste de o decizie a CCR din anul 2010 potrivit careia a fost neconstitutionala asumarea raspunderii Executivului pe Legea educatiei.

BRAILA: Liberalii avertizeaza asupra consecintelor boicotului PSD la Legea bugetului

Liberalii braileni au emis, marti, un comunicat de presa prin care avertizeaza opinia publica asupra consecintelor boicotului PSD la Legea bugetului, relateaza Agerpres.

ALDE nu este de acord cu asumarea raspunderii pe legea bugetului. Tariceanu: Nu ne dorim sa existe derapaje democratice

ALDE nu este de acord cu ideea ca Guvernul Orban sa treaca Legea bugetului pe anul 2020 prin asumarea raspunderii. Liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu, este de parere ca proiectul trebuie dezbatut in.

Guvernul decide, astazi, forma sub care va fi adoptata Legea bugetului pe 2020

Guvernul va decide, marti, forma sub care va fi adoptata Legea bugetului pentru anul 2020, conducerea PNL afirmand ca in mare parte se vorbeste despre asumarea raspunderii.

Sedinta PNL. Se va decide cum va fi adoptata legea bugetului de stat

Biroul Executiv al PNL se reuneste, luni, si ar urma sa decida forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat pentru 2020 - asumarea raspunderii sau dezbatere parlamentara.

PNL decide, astazi, forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat

Biroul Executiv al PNL se reuneste, luni, si ar urma sa decida forma sub care va fi adoptata Legea bugetului de stat pentru 2020 - asumarea raspunderii sau dezbatere parlamentara.

Caz revoltator in Italia. Roman arestat dupa ce a exploatat sexual mai multe minore

Un roman e cercetat in stare de arest preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, dupa ce a exploatat sexual, in Italia, mai multe fete, unele minore. in weekend, una dintre victime s-a intors acasa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )