Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei care stau acasa decid castigatorii alegerilor

Adevărul Adevărul,
Cei care stau acasa decid castigatorii alegerilor

Cel mai recent sondaj de opinie, Barometrul de Opinie Publica al Academiei Romane, confirma ca batalia electorala va afi hotarata de prezenta la urne. Un grad mare de participare, de peste 60%, ar aduce pe primul loc PNL, iar o prezenta in jur de 40% ar avea ca rezultat situarea PSD si PNL in frunte, la foarte mica distanta unul de altul. continuă pe Adevărul

Saptamana de foc in justitie. Membrii CSM audiazape cei care candideaza pentru un post la iCCJ

Saptamanade foc in justitie. Luni, membrii Consiliului Superior al Magistraturii ii audiazape cei care candideaza pentru un post la inalta Curte de Casatie si Justitie. Marti.

Saptamana de foc in justitie. Membrii CSM ii audiazape cei care candideaza pentru un post la iCCJ

Saptamanade foc in justitie. Luni, membrii Consiliului Superior al Magistraturii ii audiazape cei care candideazapentru un post la inalta Curte de Casatie si.

Dragnea: Saptamana viitoare voi depune proiectul privind dublul standard. Cei care aduc marfa inferioara in Romania vor plati sa-i usture

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica, in Giurgiu, ca saptamana viitoare va depune la Parlament un proiect privind legea dublului standard, potrivit caruia cei care vor aduce in Romania produse de o calitate inferioara celor comercializate in tara de origine vor plati sa-i usture. El a mai anuntat cresterea subventiilor pentru tomate de la 3. 000 la 6. 000 de euro si a precizat ca o alta masura este reducerea TVA la 5% pentru produsele traditionale.

Salvini: Amenzi de pana la 5.500 de euro pentru cei care salveaza migrantii pe mare

Ministrul italian de Interne Matteo Salvini a aprobat un nou decret de siguranta, care prevede sanctiuni dure impotriva celor care salveaza migrantii pe mare, incalcand normele SAR, dar mai ales prin care atribuie Ministerului de Interne si Directiilor Antimafia competente care reveneau ministrului Transporturilor si Procuraturilor, scrie La Repubblica, citata de RADOR.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )