Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Academiei Romane privind o colaborare cu viitorul Guvern

B1 B1,
Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Academiei Romane privind o colaborare cu viitorul Guvern

Premierul desemnat Ludovic Orban a discutat, miercuri, cu presedintele Academiei Romane, Ioan Aurel Pop, despre o posibila colaborare intre viitorul Executiv si Academie privind guvernarea in mai multe. continuă pe B1

Orban, intalnire cu presedintele si vicepresedintele Academiei Romane

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a discutat, miercuri, cu presedintele si vicepresedintele Academi.

Ludovic Orban s-a intalnit cu Mugur Isarescu. Ce au discutat cei doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o intrevedere luni dimineata cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Liderul liberal a spus ca a discutat cu Isarescu despre situatia economica si evaluarile care exista la nivelul BNR pe acest subiect.

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: PSD nu voteaza sub nicio forma un guvern al actualei puteri

PSD nu voteaza, sub nicio forma, un guvern al actualei puteri, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban: In cel mai s.

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

PRESEDINTELE A DECIS: Ludovic Orban este propunerea pentru functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti nominalizarea liderului PNL Ludovic Orban pentru postul de premier, precizand ca guvernul va avea un mandat scurt. Acesta trebuie sa prezinte in 10 zile lista Guvernului pentru a obtine votul de investitura al Parlamentului.

Doua zile de consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Ludovic Orban merge la discutii marti, in aceeasi zi cu Barna si Kelemen

Presedintele PNL, Ludovic Orban, va participa marti la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice. Conform surselor politice, seful statului se va intalni luni cu presedintele Pro Romania, Victor Ponta, presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, presedintele PMP, Eugen Tomac, si cu reprezentantii minoritatilor nationale.

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat

Ludovic Orban asteapta cu nerabdare ca Presedintele sa il anunte ca va fi premierul desemnat sa alcatuiasca noul guvern. Liderul PNL are insa de asteptat pentru ca presedintele nu grabeste.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )