Libnet.ro
UNICEF

14:30

Marcel Ciolacu, exmatriculat de la doctorat, de catre Academia SRI

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, exmatriculat de la doctorat, de catre Academia SRI

Presedintele interimar al Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat in 2019 de la studiile doctorale ale Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul ANIMV), potrivit G4Media. continuă pe Adevărul

G4media: Ciolacu, exmatriculat de la doctorat de Academia SRI. Acest lucru nu mai este o urgenta pentru mine intrebat daca a fost racolat de serviciu: O tampenie!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat in 2019 de la studiile doctorale ale Academiei Nationale de Informatii Mihai Viteazul ANIMV), institutie subordonata Serviciului Roman de Informatii, scrie G4media. ro.

Marcel Ciolacu afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca presedintele Klaus Iohannis a vrut sa acopere incompetenta Guvernului PNL pe care il conduce, de asta a avut acea iesire necontrolata si mincinoasa legata de Tinutul Secuiesc. Ciolacu afirma ca PSD va depune plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura.

MARCEL CIOLACU: Presa romaneasca traverseaza o perioada extrem de complicata, trebuie sa lupte pe doua fronturi

Presa din Romania, care traverseaza o perioada complicata, trebuie sa lupte pe doua fronturi, atat pentru a rezista crizei economice grave, cat si pentru a tine piept suvoiului de stiri false propagate de la inaltimea celor mai inalte institutii ale statului roman, a afirmat duminica, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, lider interimar al PSD.

Marcel Ciolacu a depus plangere la CNCD impotriva lui Iohannis

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a depus, luni, plangere impotriva presedintelui Klaus Iohannis la Consiliul National de Combatere a Discriminarii, in urma afirmatiilor sefului statului cu privire la intelegerea dintre social-democrati si UDMR pentru autonomia Tinutului Secuiesc.

Marcel Ciolacu: Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban!

Jurnalistii vor ramane liberi, indiferent cate teancuri de bani le va flutura Orban, a fost mesajul transmis de Marcel Ciolacu, de Ziua Mondiala a Libertati Presei. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook, al liderului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )