Libnet.ro
UNICEF

16:30

Viktor Orban, campanie electorala in Transilvania, alaturi de Kelemen Hunor: Premierul maghiar a participat si la inaugurarea Academiei de Hochei a Tinutului Secuiesc (FOTO)

B1 B1,
Viktor Orban, campanie electorala in Transilvania, alaturi de Kelemen Hunor: Premierul maghiar a participat si la inaugurarea Academiei de Hochei a Tinutului Secuiesc (FOTO)

Vizita lui Viktor Orban de 2 zile in Transilvania s-a transformat intr-un turneu electoral pentru sprijinirea lui Kelemen Hunor si a UDMR in alegerile europarlamentare. Un moment deosebit a avut loc cu. continuă pe B1

Viktor Orban, campanie electorala in Transilvania, alaturi de Kelemen Hunor: Premierul maghiar a participat si la Academia de Hochei a Tinutului Secuiesc (FOTO)

Vizita lui Viktor Orban de 2 zile in Transilvania s-a transformat intr-un turneu electoral pentru sprijinirea lui Kelemen Hunor si a UDMR in alegerile europarlamentare. Un moment deosebit a avut loc cu.

Viktor Orban, declaratii la Cluj: Modul in care in ultimii patru ani a aparat frontierele este un argument puternic ca Romania sa faca parte din zona Schengen

Premierul maghiar Viktor Orban a fost prezent miercuri la Cluj in cadrul unui turneu in Transilvania, la invitatia UDMR. intr-o conferinta de presa, alaturi de Kelemen Hunor, liderul de la Budapesta a multumit.

Premierul Viktor Orban, la Cluj alaturi de Kelemen Hunor: Relatiile Ungariei cu Slovacia si Serbia sunt foarte bune, dar NU si cu Romania

Premierul ungarViktor Orban, presedintele FIDESZ, a declarat, miercuri, la Cluj, ca tara sa are relatii foarte bune cu Slovacia si Serbia, lucru pe care nu poate sa-l spuna inca si despre relatiile cu.

Premierul ungar Viktor Orban, intr-o vizita de doua zile in Transilvania, la invitatia UDMR

Premierul ungar Viktor Orban, presedintele FIDESZ, va efectua o calatorie de doua zile in Transilvania, la invitatia UDMR, a anuntat Bertalan Havasi, seful Biroului de presa al prim-ministrului din tara.

Premierul ungar Viktor Orban, vizita de doua zile in Transilvania

Premierul Viktor Orban, presedintele FIDESZ, va efectua o calatorie de doua zile in Transilvania, la invitatia presedintelui UDMR a comunicat Bertalan Havasi, seful Biroului de presa al premierului ungar, agentiei de presa MTI.

VIKTOR ORBAN: Lucrurile arata foarte bine din punct de vedere economic in Ungaria

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea unei investitii de peste 15 milioane de euro, ca daca popoarele din Europa Centrala nu inteleg ca este nevoie de cooperare si din punct de vedere al investitiilor, niciodata nu vor fi intr-o pozitie de top in Uniunea Europeana.

VIKTOR ORBAN: ii indemn pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, realizata in urma unei investitii romano-ungare de peste 15 milioane de euro, ca ii indeamna pe cetatenii romani sa se prezinte la alegerile europarlamentare.

VIKTOR ORBAN: Dorim sa putem coopera cu romanii, cu sarbii, cu slovacii

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat astazi, la Sanpaul, la inaugurarea celei mai moderne fabrici de nutreturi combinate din Europa, ca Ungaria este o tara puternica, va fi puternica, ca in 5-10 ani doreste sa investeasca in aceasta zona si sa coopereze impreuna cu romanii, cu sarbii, cu slovacii si cu alte state.

VIKTOR ORBAN: Relatiile Ungariei cu Romania nu sunt foarte bune

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca relatiile tarii sale cu Slovacia si cu Serbia sunt excelente, lucru pe care nu poate sa-l spuna inca si despre relatiile cu Romania.

VIKTOR ORBAN: Ungaria multumeste Romaniei, care merita sa fie in Schengen

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca tara sa multumeste Romaniei pentru ca este capabila sa apere granitele UE, motiv pentru care merita sa faca parte din Spatiul Schengen.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )