Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cazanciuc, despre legea carantinei propusa de Guvern: Nu exista nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un singur stranut

Hotnews Hotnews,
 Cazanciuc, despre legea carantinei propusa de Guvern: Nu exista nicio garantie ca romanii nu vor fi luati de pe strada pentru un singur stranut

Acuzati ca blocheaza din motive politice noua lege a carantinei, social-democratii raspuns liberalilor, sustinand ca actul normativ este foarte prost si nu protejeaza romanii de abuzuri. continuă pe Hotnews

Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: Nicolae Ceausescu ar fi ras cu lacrimi. Deschidem poarta dictaturii

Medicul estetician Adina Alberts critica cu vehementa noua lege a carantinei, despre care afirma ca deschide poarta dictaturii si ca pare a fi un cal troian impins adanc in miezul democratiei. Adina Alberts sustine in manifestul ei ca noua lege incalca dreptul la proprietate si ca politicienii au mers mult prea departe aunci cand au propus articolul privind carantina bunurilor.

SANITAS, despre legea carantinei si izolarii: Au pus mana de la mana si au incarcat desaga si asa plina de responsabilitati a salariatilor din sanatate

Federatia SANITAS afirma ca, analizand modificarile legii carantinei si izolarii pe traseul legislativ, a constatat ca, atat guvernantii, cat si parlamentarii, indiferent de culoarea politica, au pus mana de la mana si au incarcat fara discernamant desaga si asa plina de responsabilitati a salariatilor din sanatate.

Cazanciuc, despre legea privind carantina si izolarea: Comisia juridica va dezbate cat este nevoie, iar de sambata e programat plenul

Presedintele interimar al Senatului Robert Cazanciuc a declarat vineri ca proiectul Guvernului referitor la carantina si izolare va fi dezbare de Comisia juridica atat timp cat va fi nevoie, precizand ca este necesar si un aviz al CSM, dat fiind ca sunt proceduri judiciare discutate. Social-democratul a precizat ca incepand de sambata va fi convocat plenul Senatului.

Tataru ii raspunde lui Cazanciuc: Niciodata, niciun roman nu a fost luat de pe strada pentru un stranut

Niciodata, niciun roman nu a fost luat de pe strada pentru un simplu stranut. Acel pacient s-a prezentat la medic, a reactionat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, la Digi24, dupa ce presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a criticat noua lege a carantinei propusa de Guvern, afirmand ca in proiect nu exista nicio dovada ca un om nu poate fi luat de pe strada pentru un simplu stranut.

Care sunt motivele de disputa dintre PSD si PNL pe legea carantinei. De ce zace proiectul in Parlament

Parlamentarii au oprit dezbaterile la legea carantinei dupa ce nu au putut sa cada de acord asupra unor prevederi care sa asigure parghii de control pentru stat, dar care in acelasi timp sa garanteze respectarea drepturilor persoanelor bolnave sau suspectate a fi bolnave de Covid 19. PSD asteapta mai intai clarificari de la Guvern si avizul CSM, apoi va vota proiectul in Senat, forul decizional.

Dan Barna: PSD se joaca cu sanatatea romanilor. Legea carantinei este necesara

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca legea carantinei este necesara, iar PSD se joaca cu sanatatea romanilor, amanand adoptarea legii. Este clar pentru toata lumea ca Guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformam o situatie proasta intr-o catastrofa sanitara, a afirmat, duminica, Dan Barna.

DAN BARNA: PSD se joaca cu sanatatea romanilor. Legea carantinei este necesara

Liderul USR, Dan Barna, afirma ca legea carantinei este necesara, iar PSD se joaca cu sanatatea romanilor, amanand adoptarea legii. Este clar pentru toata lumea ca Guvernul Orban a pierdut controlul pandemiei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformam o situatie proasta intr-o catastrofa sanitara, a afirmat, duminica, Dan Barna.

VIDEO Cateva sute de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de legea carantinei. Participantii nu poarta masti

Cateva sute de persoane s-au adunat duminica in Piata Victoriei pentru a protesta fata de legea carantinei. Participantii care initial s-au adunat pe trotuar au mers in mijlocul Pietei. Oamenii nu poarta masti de protectie si nu respecta regulile de distantare sociala. Jandarmerie: 13 amenzi date la protestul din Piata Victoriei.

Lucian Romascanu critica Legea carantinei: E o nenorocire, e legiferarea abuzului suprem

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, spune ca Legea carantinei si izolarii, nu poate fi votata joi in plenul Camerei Deputatilor in forma aceasta in care este acum, a Guvernului, pentru ca ar fi o nenorocire.

Ciolacu s-a intalnit cu Arafat: Legea carantinei va fi coerenta si eficienta

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a intalnit joi cu Raed Arafat, precizand ca au fost discutate solutii privind legea carantinei si a izolarii. in urma discutiilor cu acesta si cu mai multi colegi juristi, Marcel Ciolacu sustine ca social-democratii vor vota o lege coerenta si eficienta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )