LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Ciolacu anunta convocarea unei sesiuni extraordinare la Camera Deputatilor. Ce spune despre eliminarea recursului compensatoriu si legea amnistiei si gratierii
 • Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a convocat pentru saptamana viitoare o sedinta a conducerii Camerei inferioare pentru a stabili programul de lucru al sesiunii extraordinare. Opozitia a cerut ca pe ordinea de zi sa fie introdusa dezbaterea si abrogarea Legii recursului compensatoriu, dar si a OUG 114 si a OUG 51.
  Hotnews.ro Actualitate - 20 Aug 2019, 17:56

  Citeste articolul complet:
  Ciolacu anunta convocarea unei sesiuni extraordinare la Camera Deputatilor. Ce spune despre eliminarea recursului compensatoriu si legea amnistiei si gratierii


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.371 sec.