Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolacu, replica pentru Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

Hotnews Hotnews,
 Ciolacu, replica pentru Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a reactionat, marti, dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis. Ciolacu a scris pe pagina sa de socializare ca parlamentarii formatiunii nu vor ceda santajului si nu vor permite incalcarea drepturilor si libertatilor cetatenilor. continuă pe Hotnews

Ciolacu ii raspunde lui Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, marti, dupa declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, ca parlamentarii formatiunii nu vor ceda santajului si nu vor permite incalcarea drepturilor si libertatilor cetatenilor. Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia, a transmis Ciolacu.

Marcel Ciolacu, replica acida pentru presedintele Klaus Iohannis: Nu ne santajati cu pandemia ca sa omorati democratia

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a oferit o replica acida, dupa declaratiile sustinute de presedintele Klaus Iohannis. Ciolacu a scris pe pagina de Facebook, ca seful statului vrea sa ascunda.

Robert Cazanciuc ii da replica lui Iohannis: E inacceptabil sa puna in seama Parlamentului numarul mare de cazuri pozitive

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru ca a pus in seama Parlamentului numarul urias de cazuri pozitive de coronavirus din ultimele zile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2122 seconds )