Libnet.ro
UNICEF

11:00

Digi24: VIDEO. Analiza lui CTP despre alegeri locale din Bucuresti: gazetarul spune cu cine NU va vota

Hotnews Hotnews,
 Digi24: VIDEO. Analiza lui CTP despre alegeri locale din Bucuresti: gazetarul spune cu cine NU va vota

Gabriela Firea procedeaza precum Liviu Dragnea cu echipa sa din Teleorman, insista enorm sa convinga bucurestenii ca le este bine in orasul pe care il conduce si face asta prin kilometri de reclama pentru Primaria Bucurestiului, in timp ce Nicusor Dan, contracandidatul ei, a vrut sa faca o campanie excentrica, dar a fost de mica amploare si mai degraba de reactie, iar in scandalul in care a fost implicat in ultimele zile a actionat ca un avocat cu simbrie, a comentat gazetarul Cristian Tudor Popescu, vineri seara, la Digi24, intr-o analiza pe care a facut-o celor doi candidati la Primaria Bucuresti. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Klaus Iohannis, despre alegerile locale din 2020: Oamenii asteapta solutii si propuneri concrete, nu atacuri sterile (VIDEO)

In timpul conferintei de presa din data de 27 septembrie, presedintele Klaus Iohannis a discutat despre alegerile locale din 2020. Acesta ii indeamna pe romani sa se prezinte la urnele de vot si sa-i aleaga.

Alegeri Locale 2020. Protest masiv impotriva lui Cristian Popescu Piedone: La puscarie, nu la primarie

Momente neplacute pentru candidatul la Primaria Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, dupa ce sute de oameni s-au adunat sa protesteze impotriva candidaturii acestuia la alegerile locale 2020. Pe langa aceasta lovitura, politicianul se confrunta si cu infectia cu noul coronavirus, fiind diagnosticat cu o zi in urma. Piedone, huiduit de cetateni in ziua judecarii dosarului .

Alegeri locale 2020 Nicusor Dan, la HotNews LIVE: Daca ar fi sa dau timpul inapoi, m-as gandi de doua ori daca as interveni in cazul legat de Parcul Oraselul Copiilor E comic ca acuzele vin de la partidul care s-a dus cu presedintele lui la inalta Curte

Daca ar fi sa dea timpul inapoi, Nicusor Dan spune ca s-ar gandi de doua ori daca ar interveni in cazul privind Parcul Oraselul Copiilor, care a declansat primul scandal mai serios de campanie. Candidatul dreptei spune ca ar face asta, chiar daca principiul in virtutea caruia a actionat a fost unul corect. Probabil ca vazand consecintele mediatice, m-as gandi de doua ori. Din punct de vedere a principiului am actionat corect, a spus el, la HotNewsLIVE, referindu-se la inregistrarea aparuta in spatiul public. Nicusor Dan a afirmat ca se asteapta si la alte atacuri in urmatoarea periada pana la alegeri.

Marcel Ciolacu, despre alegerile locale: Este un decalaj in ceea ce priveste agenda politicienilor si a cetatenilor

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a vorbit la Exces de putere despre decalajul care apare intre prioritatile cetatenilor si cele ale politicienilor. Liderul PSD a precizat faptul ca romanii sunt ingrijorati de situatia scolilor, de pandemie si de criza economica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )