Libnet.ro
UNICEF

14:45

DOCUMENT Guvernul a atacat la CCR legea USR privind DNA-ul padurilor

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Guvernul a atacat la CCR legea USR privind DNA-ul padurilor

Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala legea USR privind infiintarea DNA-ului padurilor, in sesizarea semnata de Ludovic Orban mentionandu-se ca nu sunt precizate sursele de finantare, actul normativ are deficiente in privinta calitatii, claritatii si previzibilitatii legii, la capitolui infractiuni, avand totodata probleme si in privinta prevederilor referitoare la angajarile pentru institutie. continuă pe Hotnews

Guvernul, atacat cu mesaje false privind cazurile de Covid-19

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca pe internet circula un mesaj fals ce este atribuit lui Rae.

PNL a atacat la CCR DNA-ul padurilor. Allen Coliban:Este inadmisibil jocul dublu pe care il face PNL. Au votat legea in Senat ca sa o atace la CCR

Vicepresedinte USR Allen Coliban a criticat luni PNL dupa ce liberalii au atacat la Curtea Constitutionala DNA-ul Padurilor. Este inadmisibil jocul dublu pe care il face PNL, subliniaza Coliban, care explica ca desi liberalii au votat in Senat in favoarea proiectului, acestia au atacat apoi legea la CCR.

O ALTA DECIZIE A CCR: Legea de modificare a OUG prin care au fost suspendate ratele debitorilor - neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a dat o noua lovitura. Legea pentru aprobarea Ordonantei 372020 privind suspendarea ratelor bancare a debitorilor afectati de pandemia de Covid 19 a fost declarata, astazi, neconstitutionala, potrivit comunicatului CCR.

Legea PSD privind despagubirea fermierilor afectati de seceta este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutionala o initiativa a PSD adoptata de Parlament privind acordarea unor despagubiri ca urmare a secetei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )