Libnet.ro
UNICEF

01:05

P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Hotnews Hotnews,
 P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD, iar marea schimbare in Romania se va produce doar atunci cand romanii voteaza PNL. Noi vom pune un guvern care va lucra pentru romani, nu impotriva lor, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, gafa de zile mari la Bruxelles. Presedintele Romaniei s-a incurcat in declaratii

Klaus Iohannis calca stramb! Acesta a gafat in timpul discursului prezentat inainte de reuniunea Consiliului European. Ce a putut sa spuna presedintele Romaniei si cum a ajuns aproape de un scandal diplomatic cu presedintia franceza? Klaus Iohannis, gafa monumentala la Bruxelles Presedintele Romaniei a facut o gafa uriasa chiar inainte de reuniunea Consiliului European. Klaus .

Ora 17.00. Klaus Iohannis anunta noul premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis va anunta numele propunerii de premier la ora 17. Seful statului a avut luni si marti o noua runda de consultari cu partidele in ceea ce priveste viitorul premier si o posibila structura politica a noului Cabinet.

Klaus Iohannis, noi consultari cu partidele parlamentare. Presedintele va anunta, marti, numele noului prim-ministru

Klaus Iohannis va avea o noua runda de consultari cu liderii partidelor, luni si marti, la Palatul Controceni. Marti, Iohannis este asteptat sa anunte si numele viitorului prim-ministru, cel mai probabil.

Klaus Iohannis - asteptat sa anunte numele premierului

Presedintele Klaus iohannis este asteptat sa anunte, marti, numele premierului, care va avea termen 10 zile pentru a merge cu lista Guvernului in Parlament.

Dancila pune tunurile pe seful statului: Crizele lui Iohannis nu ar trebui sa fie si crizele Romaniei. Presedintele s-a intors impotriva romanilor

Premierul demis, Viorica Dancila, il ataca pe seful statului ca nu urgenteaza formarea unui nou Guvern si ca acesta ar urma sa plece intr-o deplasare externa, cu toate ca Romania nu are o noua echipa validata pentru Palatul Victoria.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Componentele echipei feminine de tenis de masa a Romaniei, campioane europene, au fost decorate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel si a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta si Szocs Bernadette Cynthia.

Klaus Iohannis, la inaugurarea noului Ambulatoriu integrat al Spitalului Judetean Suceava: O administratie responsabila a reusit sa gaseasca resursele necesare. PSD ne-a oferit constant doar fantasmagorii!

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri dimineata la inaugurarea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judetean Suceava. Seful statului a afirmat ca proiectul de reorganizare si lansare a unui.

PSD raspunde provocarii lansate de Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei

Partidul Social Democrat a raspuns, joi, provocarii lansate de presedintele Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei. Social-democratii au distribuit si clipul video postat de Klaus Iohannis pe Facebook in care citeste dintr-o carte a lui Andrei Mihailescu.

Klaus Iohannis, declaratii de la Bruxelles: Portofoliul dat Romaniei ramane valabil

Presedintele Klaus Iohannis face declaratii de la Bruxelles, inaintea sedinteiConsiliului European. Principalele declaratii facute de presedinte: - Sunt optimist sa aprobam acordul, sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )