LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Liberalul Florin Citu vrea ca bugetarii sa nu mai aiba vouchere, sporuri si pensii speciale. Sunt privilegiatii societatii. O discriminare nenorocita care trebuie sa dispara
 • Liderul senatorilor PNL Florin Citu sustine ca salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat. Liberalul a precizat ca, in acest context, bugetarii trebuie sa fie de acord sa lucreze fara a primi vouchere, tichete de vacanta, sporuri si pensii speciale.
  Hotnews.ro Actualitate - 21 Aug 2019, 08:42

  Citeste articolul complet:
  Liberalul Florin Citu vrea ca bugetarii sa nu mai aiba vouchere, sporuri si pensii speciale. Sunt privilegiatii societatii. O discriminare nenorocita care trebuie sa dispara


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.419 sec.