Libnet.ro
UNICEF

00:07

Melescanu si-a dat demisia din partidul pe care il conducea

Hotnews Hotnews,
 Melescanu si-a dat demisia din partidul pe care il conducea

Teodor Melescanu a anuntat ca si-a dat demisia din Forta Nationala, partidul al carui presedinte era, pentru a-si dedica toata energia si experienta pentru poporul roman. continuă pe Hotnews

Teodor Melescanu si-a dat demisia de la sefia partidului pe care il conducea

Teodor Melescanu, fost presedinte al senatului si ministru de Externe, a anuntat ca si-a dat demisia din Forta Nationala, partidul al carui presedinte era, pentru a-si dedica toata energia si experienta pentru poporul roman.

Teodor Melescanu si-a dat demisia: Am hotarat sa ma retrag!

Teodor Melescanu anunta ca demisioneaza din Forta Nationala.

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi.

Primul oras din China care a interzis consumul de carne de pisica si caine. Decizia a fost luata in urma pandemiei de coronavirus

Shenzhen este primul oras din China care a interzis consumul de carne de caine si pisica, in urma pandemiei de coronavirus.

Shenzhen devine primul oras din China care interzice consumul carnii de pisica si caine

Shenzhen devine primul oras din China care interzice comercializarea si consumul carnii de pisica si caine, urmand ca noua lege sa intre in vigoare la 1 mai, potrivit BBC News. Decizia vine in contextul in care epidemia de coronavirus a fost legata de consumul de carne de pe pietele de animale salbatice ceea ce a determinat autoritatile de la Beijing sa le interzica, la inceputul lunii februarie.

Medic ginecolog din Iasi care vrea sa mearga voluntar la Spitalul Suceava, neglijat de autoritati si avertizat de colegi

Un medic ginecolog din Iasi care s-a oferit voluntar pentru a merge la Spitalul Judetean Suceava, unde situatia este extrem de grava, spune ca solicitarea sa a ramas fara raspuns de la autoritati. in plus, persoane din conducerea spitalului in care lucreaza ar fi avertizat-o ca daca pleaca acolo, nu va mai putea profesa in Iasi, scrie Mediafax.

Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus. Cum au reusit si ce masuri au luat locuitorii

Muntenegru este singura tara din Europa fara niciun caz confirmat de coronavirus, pandemia care a afectat peste 170. 000 de oameni in intreaga lume si a dus la decesul a 6000 de oameni, scrie Mediafax. Care este singura tara din Europa care nu are cazuri de coronavirus Muntenegru este situata la numai 300 de kilometri din .

Doi medici de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta din Braila si-au dat demisia

Si un cadru medical de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta din Braila si-a inaintat demisia. Ministerul Sanatatii nu a dat raspuns pana acum nenumaratelor solicitari ale unitatii medicale pentru incadrarea de medici rezidenti.

CORONAVIRUS. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, care trateaza pacienti cu COVID-19, discriminata de vecinii de bloc: Mi-au aruncat cu clor pe usa apartamentului. M-au dat afara din magazin (VIDEO)

Pandemia de coronavirus provoaca disensiuni intre oameni. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase de la Galati, care trateaza pacienti de coronavirus, reclama, intr-o postare pe Facebook, ca a fost.

O femeie intoarsa din Italia, care a ignorat carantina, si-a cerut iertare in genunchi celor pe care i-a infectat cu COVID-19: Lasati-mi familia in pace, va rog!

O femeie din din Cernauti, Ucraina s-a intors de curand din Italia si nu a respectat regulile de izolare. Astfel, ea a ajuns sa raspandeascacoronavirusul nu doar in randul copiilor si nepotilor ei, ci si cativa localnici.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )