LibNet.ro Informatii de pe Net
RSS

Politica   Economic   Sport   High Tech   Auto   Monden   Showbiz   Cultura  

 • Orban intervine in scandalul provocat de Citu pe tema bugetarilor: Niciun functionar care isi face treaba nu este in pericol Institutiile conduse de PSD au fost impanate de o multime de habarnisti
 • Dupa valul de critici starnite de declaratiile senatorului liberal Florin Citu referitoare la bugetari, liderul PNL, Ludovic Orban, intervine si precizeaza ca functionarii care isi fac treaba nu sunt in pericol, insa institutiile conduse de PSD au fost impanate de o multime de habarnisti.
  Hotnews.ro Actualitate - 22 Aug 2019, 09:25

  Citeste articolul complet:
  Orban intervine in scandalul provocat de Citu pe tema bugetarilor: Niciun functionar care isi face treaba nu este in pericol Institutiile conduse de PSD au fost impanate de o multime de habarnisti


  Site-ul libnet.ro preia stirile puse la dispozitie de publicatii online din Romania si din strainatate pentru Revista Presei. Preluarea stirilor se face numai cu acord explicit cerut si primit din partea titularilor de copyright.
  Responsabilitatea pentru continut revine publicatiilor respective.
  Translate:
  English (http://translate.google.com)  Deutsch (http://translate.google.com)  Français (http://translate.google.com)  Italiano (http://translate.google.com)  

  Arhiva:

  Cotatii FOREX in timp real
  Top stiri in ultimele zile
  In top la 220
  Starea vremii
   
  Publicatii

  0.406 sec.