Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce procente au Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu, potrivit unui sondaj prezentat de candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS

Hotnews Hotnews,
 Ce procente au Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu, potrivit unui sondaj prezentat de candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS

Nicusor Dan a prezentat sambata, intr-o conferinta de presa, un sondaj potrivit caruia ar avea un avans in fata Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, insa avansul este mai mic decat marja de eroare a cercetarii sociologice. continuă pe Hotnews

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

MIHAIL NEAMTU: Ma ofer sa construiesc o carciuma fara avize daca Nicusor Dan participa la dezbaterea cu Traian Basescu

Mihail Neamtu, candidat la Primaria Sectorului 3 din partea PMP, ii reproseaza parlamentarului Nicusor Dan, sustinut de alianta USR PLUS si PNL la Primaria Capitalei, ca nu a gasit ragazul unor negocieri strategice cu Miscarea Populara si nici oportunitatea unei dezbateri despre viitorul Bucurestiului cu Traian Basescu, in schimb, a avut disponibilitate sa salveze carciuma lui Mihai Mitrache, un afacerist obscur.

Grupul pentru Dialog Social si-a anuntat sustinerea pentru Nicusor Dan: PSD se bazeaza pe divizarea opozitiei. Un vot pentru Basescu e un vot pentru Firea

Grupul pentru Dialog Social si-a aratat joi sustinerea pentru candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Grupul noteaza ca PSD se bazeaza la aceasta runda de alegeri pe doua arme: toxicitatea si divizarea votului opozitiei. De aceea, GDS subliniaza ca a vota cu Traian Basescu inseamna, de fapt, a vota pentru Gabriela Firea.

Tomac ii cauta lui Basescu dezbatere cu Firea si Nicusor Dan la Antena 3

Presedintele PMP, Eugen Tomac, acuza lipsa unei dezbateri televizate intre principalii candidati la Primaria Capitalei si evoca perspectiva unei confruntari gazduite de Antena 3 intre Traian Basescu, Gabriela Firea si Nicusor Dan.

Gabriela Firea reactioneaza la acuzatiile aduse de Nicusor Dan: Mai mult de jumatate sunt angajati de pe timpulprimarilor Basescu, Videanu si altii

Gabirela Firea a oferit lamuriri cu privire la caracatita Firea - Pandele, prezentata de contracandidatul sau la Primaria Capitalei, Nicusor Dan. in cursul serii de miercuri, edilul oferit o serie de lamuriri cu.

Eugen Tomac il acuza pe Nicusor Dan ca evita o dezbatere cu ceilalti candidati la Capitala si da de inteles ca Basescu asteapta o invitatie in acest sens

Liderul PMP Eugen Tomac a notat joi pe Facebook ca primarul Capitalei Gabriela Firea trebuie sa participe la cat mai multe confruntari electorale. Acesta l-a criticat apoi pe candidatul USR-PLUS-PNL ca evita dezbaterile si ca este obligatia lui sa se prezinte in fata elecotratului. Cu toate astea, Nicusor Dan a invitat-o in repetate randuri pe Firea la dezbatere.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

Nicusor Dan adauga alte nume pe harta cumetriilor de la Primaria Capitalei Gabriela Firea: Ne vedem la Tribunal

Nicusor Dan a completat harta cumetriilor de la Primaria Capitalei cu alte persoane despre care sustine ca au fost angajate gratie legaturilor pe care le au Gabriela Firea si sotul acesteia, Florentin Pandele, primar la Voluntari. in replica, Gabriela Firea spune ca dezvaluirile lui Nicusor Dan reprezinta o campanie bazata pe fake news.

Se inaugureaza Podul Ciurel. Gabriela Firea da vina pe Nicusor Dan pentru ca nu a fost deschis mai repede

Circulatia pe Podul Ciurel se redeschide! Primarul General al Capitalei arunca toata vina in curtea lui Nicusor Dan pentru intarzierile aferente. Ce anunt a facut Gabriela Firea pe retelele de socializare? Podul Ciurel, terminat! Proiectul a fost semnat in 2007 Pasajul Ciurel e gata! Dupa asteptari indelungi, bucurestenii se pot bucura acum de circulatia pe .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )