Libnet.ro
UNICEF

12:45

S-a deschis lupta pentru sefia Senatului. PSD are cele mai multe voturi. Ce senatori isi doresc functia

Hotnews Hotnews,
 S-a deschis lupta pentru sefia Senatului. PSD are cele mai multe voturi. Ce senatori isi doresc functia

In urma deciziei Curtii Constitutionale, Teodor Melescanu trebuie sa se retraga din functia de presedinte al Senatului fie printr-o demisie, fie printr-o hotarare a senatorilor de aplicare a deciziei. in prezent, social-democratii detin cele mai multe voturi in Senat, mai exact 69, care echivaleaza si cu jumatate plus unu din numarul senatorilor. continuă pe Hotnews

USR nu exclude sa vina cu propunere de candidat pentru sefia Senatului. O alta varianta ar fi sustinerea Alinei Gorghiu

Deputatul USR Cristina Pruna a declarat, miercuri, ca USR nu exclude sa propuna un candidat din partea partidului pentru sefia Senatului. De asemenea, ea a mai zis ca o alta varianta ar fi ca Alina Gorghiu sa fie sustinuta, din nou, de USR, potrivit Mediafax.

Orban: PNL o va propune pe Alina Gorghiu pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu e candidatul pentru sefia Senatului, a declarat Orban.

Ludovic Orban: Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului

Alina Gorghiu este propunerea PNL pentru sefia Senatului, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuri, dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a invalidat mandatul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta,.

Surse: cine se lupta pentru sefia Senatului in era post-Melescanu.PSD, la mana pucistilor din ALDE

Grupul PSD din Senat numara in acest moment 70 de persoane, in conditiile in care majoritatea e de 69 de voturi. Practic, daca s-ar respecta aritmetica de partid, PSD ar impune succesorul lui Teodor Melescanu. insa printre cei 70 de senatori se numara si 7 traseisti. Daca cei 7 vor schimba din nou tabara, PNL ar putea instala viitorul sef al Senatului, in caz ca nu se ajunge la alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu anunta ca PSD nu il va sustine pe Teodor Melescanu la sefia Senatului: Am inteles ca sunt 5-6 colegi de la PSD care doresc

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca partidul pe care il conduce nu il va sustine pe Teoedor Melescanu la sefia Senatului. Am luat act de decizia CCR, nu se discuta. Dupa ce.

Victor Ponta, referitor la sefia Senatului: E o ocazie pentru PSD sa arate ca vrea sa se schimbe

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, si-a exprimat speranta, miercuri dupa-amiaza, la Tulcea, ca PSD va alege bine un candidat pentru conducerea Senatului si ca decizia social-democratilor ar putea fi un mesaj de schimbare.

UPDATE Alegerea lui Melescanu la sefia Senatului, neconstitutionala

Alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala, a decis miercuri Curtea Constitutionala.

Orban: Alina Gorghiu este candidatul PNL pentru presedintia Senatului

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca PNL o propune pe Alina Gorghiu sa preia presedintia Senatului in locul lui Teodor Melescanu. Cu siguranta, candidatul pentru presedintia Senatului, votat si in biroul national, este Alina Gorghiu, a spus Ludovic Orban. Miercuri, Curtea Constitutionala a decis ca alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului a fost neconstitutionala.

UPDATE Cei trei procurori propusi de ministrul Justitiei pentru sefia Parchetului General, DNA si DIICOT vor fi audiati de CSM in 11 februarie

Cei trei procurori propusi pentru sefia Parchetului General, DNA si DIICOT - Gabriela Scutea, Crin Bologa si Giorgiana Hosu - vor fi audiati in 11 februarie de Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Sectia pentru procurori a CSM este cea care trebuie sa emita un aviz consultativ asupra propunerilor facute de ministrul Justitiei, iar decizia finala ii va apartine presedintelui Klaus Iohannis, care poate refuza o singura propunere, motivat.

Centrele Silhouette au inceput lupta pentru silueta perfecta! NEW BODY. NEW YOU.

Conform statisticilor, printre rezolutiile multora dintre noi in noul an se afla, intr-o proportie covarsitoare, obtinerea unei siluete armonioase. Lupta cu kilogramele in plus si cu aspectul inestetic al celulitei incepe in primele luni ale anului, astfel incat rezultatele sa fie vizibile, in timp util, pana la sosirea verii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )