Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tariceanu impune PNL-ului 12 conditii pentru a vota noul Guvern

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu impune PNL-ului 12 conditii pentru a vota noul Guvern

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a spus, la finalul discutiilor cu premierul desemnat Ludovic Orban, ca partidul sau are 12 conditii pentru a vota noul guvern si ca va hotari saptamana viitoare ce va face. continuă pe Hotnews

USR reaminteste cele 4 conditii pentru a vota in Parlament noul guvern: indeplinirea acestor conditii pana la votul de investitura ar fi o minima dovada de buna credinta privind directia Romaniei

Liderul USR Dan Barna sustine ca a sperat pana in ultima clipa ca presedintele Klaus Iohannis va intelege cat de important este sa fie organizate alegeri anticipate si transmite din nou cele patru conditii ale USR pentru a vota in Parlament investirea noului guvern. El spune ca indeplinirea acestor conditii pana la votul de investitura ar fi o minima dovada de buna credinta privind directia Romaniei in perioada urmatoare. Cerem presedintelui si premierului desemnat Orban ca in procesul de formare a majoritatii necesare investirii guvernului sa includa si conditiile USR PLUS. Altfel, USR nu va da votul de investitura in Parlament, transmite USR.

Tariceanu, dupa intalnirea cu Iohannis: ALDE nu va vota noul Guvern daca PMP va face parte din el

Calin Popescu Tariceanu a declarat, dupa consultarile de luni cu Klaus Iohannis, ca acesta discuta cu partidele pentru ca vrea sa vada daca viitorul premier si Guvern intrunesc majoritatea in Parlament. El a precizat ca ALDE nu va vota noul Executiv daca PMP va face parte din el.

Pro Romania pune conditii pentru a sustine noul Guvern. Tutuianu: Nu suntem dispusi sa trecem peste lucruri care tin de optiunile noastre politice si ideologice

Vicepresedintele PRO Romania, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, la RFI ca partidul din care face parte pune o serie de conditii pentru a sustine noul guvern. Este vorba despre taierea de pensii si.

UDMR a inceput santajul. Ce conditii pun maghiarii pentru a vota noul Guvern

UDMR a impus mai multe conditii presedintelui Klaus Iohannis in schimbul sustinerii unui nou guvern liberal. Printre acestea se regaseste si renuntarea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, proiect sustinut de PNL, PMP si USR.

CONFERINTA AFACERI IN AGRICULTURA CORNEL STROESCU, HASTRO SOVARNA MEHEDINTI: Organizarea, finantarea si asigurarea - primele conditii pentru dezvoltarea afacerilor din agricultura

Organizarea, finantarea si asigurarea reprezinta primele conditii pentru dezvoltarea afacerilor din agricultura, este de parere Cornel Stroescu, proprietarul Hastro Sovarna Mehedinti.

USR vine cu noi conditii pentru a vota Guvernul Orban. Ce solicitari de ultim moment are partidul lui Barna

USR a anuntat noi conditii pentru a sprijini la votul din Parlament Guvernul Orban. Pe langa primele patru conditii, enuntate, luni noapte, formatiunea condusa de Dan Barna pluseaza cu alte cerinte pe care le vor indeplinite de liberali.

Tariceanu pune conditii pentru sustinerea Guvernului Orban: Am declarat ca vom putea, dar nu neconditionat

Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ALDE va sustine Guvernul Orban doar in anumite conditii, printre care sa nu guverneze prin OUG pe Justitie si nealterarea cotei unice de impozitare. Liderul.

Tariceanu pune o conditie clara pentru ca ALDE sa sustina Guvernul Orban

ALDE poate sustine in Parlament investirea Guvernului Orban, dar nu neconditionat, a declarat, miercuri, presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu, care a precizat ca printre conditii se numara.

USR, patru conditii pentru sustinerea viitorului Guvern Printre ele, alegeri in doua tururi pentru primari si anularea recursului compensatoriu

Dan Barna a publicat luni, pe contul sau de Facebook, cele patru conditii puse de USR pentru a da votul de incredere viitorului guvern, repetand ca formatiunea pe care o conduce va intra la guvernare doar dupa alegeri parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )