Libnet.ro
UNICEF

21:17

Turcan: PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia pensiilor militare si ale magistratilor

Hotnews Hotnews,
 Turcan: PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale cu exceptia pensiilor militare si ale magistratilor

PNL a luat decizia sa sustina anularea pensiilor speciale, cu exceptia pensiilor militare si ale magistratilor, a anuntat luni vicepremierul Raluca Turcan, precizand ca se doreste eliminarea unei inechitati crase. continuă pe Hotnews

Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale. Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL

Se va elimina o inechitate crasa in sistem, a spus vicepremierul Raluca Turcan. Ce inseamna anularea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL. Ce inseamna eliminarea pensiilor speciale? Categoriile care nu sunt vizate de aceasta masura a PNL PNL a decis anularea pensiilor speciale, cu exceptia unor categorii. Vicepremierul Raluca .

Guvernul Orban a decis soarta pensiilor speciale. Anunt de ultim moment

PNL a decis, luni, sa sustina desfiintarea pensiilor speciale, cu exceptia celor ale militarilor si magistratilor, a anuntat vicepremierul Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Executiv al partidului.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale

Majoritatea parlamentarilor PSD sustin eliminarea sau diminuarea pensiilor speciale, a anuntat, luni.

Premierul Orban: Le cerem parlamentarilor sa sustina proiectul PNL pentru desfiintarea pensiilor speciale (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a lansat un apel catre parlamentarii Romaniei, cerandu-le sa sustina proiectul de lege propus de PNL, prin care vor fi desfiintate pensiile speciale. in ceea ce ne priveste pe noi,.

Ponta, despre taierea pensiilor speciale pentru a face economii la buget: O poveste neserioasa

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, considera ca intentiile liberalilor de a taia pensiile speciale pentru a face economii la buget nu sunt serioase, mentionand ca, in realitate, vor fi afectati 2. 000 de beneficiari, ceea ce va insemna doar 50 de milioane de lei economisiti.

RALUCA TURCAN: PNL a corectat masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca PNL a corectat masura PSD care putea conduce la blocarea sistemului de justitie, respectiv pensionarea anticipata a magistratilor de la 1 ianuarie 2020, evitand astfel diminuarea eficientei si calitatii actului de justitie, sustinand ca au fost respectate recomandarile expertilor Comisiei de la Venetia si cele din raportul MCV.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )