Libnet.ro
UNICEF

17:46

ATTILA KORODI: Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ATTILA KORODI: Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, dar nu printr-o simpla abrogare, ci printr-o noua strategie si un text de lege care sa inlocuiasca actualul act normativ, a declarat luni, la RFI, deputatul UDMR, Attila Korodi. continuă pe Ziarul Bursa

Attila Korodi: Legea recursului compensatoriu trebuie abrogata. Regretam votul nostru

Decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar actul normativ trebuie abrogat, insa discutiile ar trebui sa aiba loc in Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, a declarat la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi. Vicepremierul Raluca Turcan a spus ca daca legea nu este abrogata in Parlament, Guvernul Orban isi va asuma raspunderea.

Pozitia UDMR referitoare la legea recursului compensatoriu

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintat.

UDMR regreta votul pentru legea recursului compensatoriu. Korodi: Nu a fost o decizie solid fundamentata, trebuie aduse corecturi

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declaratca decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar documentul trebuie corectat in Parlament. Legea recursului.

Ce vrea sa corecteze PNL pe legea recursului compensatoriu. Explicatiile Ralucai Turcan

Guvernul Orban a hotarat sa isi asume raspunderea cu recursul compensatoriu si Ordonanta 114. Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat faptul ca in saptamana aceasta GUvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru cele doua. Iata cum crede formatiunea ca se vor derula lucrurile! Care sunt explicatiile deciziilor luate? Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru recursul .

UDMR sustine abrogarea recursului compensatoriu. Attila Korodi: Regretam votul nostru

Desi a votat in Parlament aprobarea legii recursului compensatoriu, UDMR anunta acum ca regreta aceasta decizie si sustine ca formatiune va sprijini abrogarea recursului compensatoriu. Liderul deputatilor.

RALUCA TURCAN: Abrogarea recursului compensatoriu este atat de importanta pentru noi, incat ne vom angaja raspunderea daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

Raluca Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament.

Turcan: Guvernul isi va angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament, scrie Agerpres.

Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca guvernantii isi vor angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu daca aceasta nu va fi realizata prin modificarea legii de catre.

RALUCA TURCAN: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )