Libnet.ro
UNICEF

12:15

Gabriela Firea a dezvaluit ca a vrut sa plece din Romania. Ce a determinat-o sa ramana in tara

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea a dezvaluit ca a vrut sa plece din Romania. Ce a determinat-o sa ramana in tara

Primarul general Gabriela Firea a povestit ca a fost gata sa plece din Romania cand se afla in Bacau. Actualul primar al Capitalei a renuntat la decizie dupa ce a ajuns in Bucuresti si s-a casatorit. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea a recunoscut ca a vrut sa plece din tara

Primarul general Gabriela Firea, recunoscuta pentru faptul ca a contribuit la falimentul Bucurestiului si a infiintat peste 20 de firme ilegale, a marturisit duminica seara, la Romania TV, ca Romania este tara din care a vrut sa plece oriunde in.

Gabriela Firea: Nu pot fi de acord cu declaratiile din ultimele ore despre ce reprezinta diaspora

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a spus ca nu este de acord cu declaratiile senatorului Niculae Badalau despre diaspora, sustinand ca romanii plecati in strainatate trebuie respectati, pentru.

Gabriela Firea, mesaj surprinzator. Ce spune primarul Capitalei despre o posibila alianta intr PSD si Pro Romania

Gabriela Firea nu a exclus o alianta intre PSD si Pro Romania. Primarul Capitalei a subliniat ca o astfel de miscare trebuie facuta dupa mai multe analize. Orice alianta cu formatiuni sau entitati.

Gabriela Firea a luat foc cand a aflat ca Primaria Bucuresti nu primeste bani de la buget. Reactie dura la adresa lui Florin Citu

Gabriela Firea l-a atacat dur pe ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa decizia acestuia de a nu aloca bani de la buget pentru Primaria Capitalei. Firea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, in contextul in care Citu a precizat ca Primaria nu a primit suma solicitata de 62 de milioane de lei .

Gabriela Firea sare la liderii PNL si la jurnalistii de dreapta privind scandalul tramvaielor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un contraatac la adresa celor din PNL si a jurnalistil.

Gabriela Firea a explodat la adresa liberalilor: La declaratii savuroase si manipulari am vazut ca sunt talentati

Gabriela Firea lanseaza un contraatac la adresa celor din PNL in scandalul privind achizitia tramvaielor din productia romaneasca. Primarul general al Capitalei explica ca si ea ar dori tramvaie romanesti,.

Gabriela Firea, mesaj inedit pe Facebook, de 1 Decembrie. Primarul general al Capitalei, intr-o ipostaza surprinzatoare, alaturi de familia sa - VIDEO

Gabriela Firea a transmis un mesaj inedit de Ziua Nationala a Romaniei. Primarul General al Capitalei a impartasit pe contul personal de Facebook un videoclip in care transmite romanilor La multi ani de.

Gabriela Firea: Am semnat contractul. Termoenergetica este, de la 1 decembrie, noul operator de termie din Capitala

Primarul general Gabriela Firea a semnat contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare, ce intra in vigoare de la 1 decembrie, se arata intr-un comunicat al PMB transmis sambata.

Gabriela Firea, despre declaratiile lui Niculae Badalau: Tacerea mea ar insemna ca toti gandim la fel

Romanii care muncesc in strainatate trimit bani familiilor ramase acasa si contribuie la cresterea economica, ei traiesc permanent cu dorul de tara in suflet si trebuie respectati, scrie vineri seara, pe Facebook, Gabriela Firea, care spune ca nu este de acord cu declaratiile lui Niculae Badalau, noteaza Mediafax.

Gabriela Firea sare in apararea diasporei, dupa mesajul dispretuitor al lui Niculae Badalau. Mama mea a lucrat 10 ani in Italia

Gabriela Firea a reactionat dur dupa declaratiile facute de Niculae Badalau la adresa diasporei, amintind ca romanii care muncesc in afara tarii contribuie decisiv la cresterea economica si ca trebuie.

ştiri din Politica

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )