Libnet.ro
UNICEF

14:00

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Daca voi obtine un al doilea mandat, voi sustine mai multe dezbateri publice

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis promite ca dupa obtinerea unui al doilea mandat, va sustine mai multe dezbateri publice. --- *ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Presedintele Klaus Iohannis, angajament pentru al doilea mandat: Sunt decis sa comunic mai mult si mai intens (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este decis sa comunice mai mult si mai intens cu romanii, in eventualitatea in care va obtine un al doilea mandat consecutiv la Palatul Cotroceni. in mod natural un.

Viorica Dancila a dezvaluit ce l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca ar exista o dezbatere electorala intre ei

Viorica Dancila, candidata PSD la Presedintia Romaniei, dezvaluie ce l-ar intreba pe presedintele Iohannis daca acesta ar accepta sa participe la o dezbatere electorala. De ce nu ati facut nimic in.

Presedintele PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, cere alegatorilor sa il voteze pe Klaus Iohannis in turul al doilea

Presedintele filialei PMP Neamt, Bogdan Gavrilescu, a transmis, luni, un mesaj catre toti membrii partidului si alegatorii din primul tur ai lui Theodor Paleologu sa iasa la vot si in turul al doilea si sa il voteze pe presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Klaus Iohannis: Daca avem si presedinte si premier din PNL, influenta Romaniei in toate structurile UE va fi una considerabil mai buna Ce semnal da alegerea lui Tusk in fruntea PPE, in viziunea presedintelui (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, la Zagreb, in marja Congresului PPE, ca alegerile prezidentiale ne-ar putea duce in situatia de a avea si presedinte, si premier PNL la sfarsitul.

Cum incearca Lia Olguta Vasilescu sa se justifice dupa derapajul extrem de grav la adresa lui Klaus Iohannis: Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public!

Lia Olguta Vasilescu vine cu scuze dupa derapajul extrem de grav la adresa candidatului PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. intr-un mesaj publicat duminica, pe Facebook, sefa de campanie a Vioricai.

Klaus Iohannis, intrebat cum ar vrea sa ramana in cartea de istorie daca va obtine al doilea mandat: Sunt un om orientat spre constructie si solutie partea cu scrierea istoriei este partea altora (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat marti seara, de jurnalistul B1 TV Silviu Manastire, cum ar vrea sa ramana in cartea de istorie, in cazul in care va obtine un nou mandat la Palatul.

Ce isi reproseaza Klaus Iohannis in cei cinci ani petrecuti la Palatul Cotroceni: De la PSD mi se spune ca am fost spectator si inactiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca, in cazul in care va obtine un al doilea mandat, isi doreste sa comunice mai mult, raspunzand astfel unui jurnalist care l-a intrebat ce reprosuri isi.

PMP: Votul meu si al colegilor mei va merge spre Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Eugen Tomac, anunta ca el si colegii sai de partid vor vota pentru Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, excluzand varianta unui boicot. imi pare rau ca nu am.

EUGEN TOMAC (PMP): Votul meu si al colegilor mei va merge spre Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Eugen Tomac, anunta ca el si colegii sai de partid vor vota pentru Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, excluzand varianta unui boicot.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )