Libnet.ro
UNICEF

16:30

KLAUS IOHANNIS: NATO este pentru noi garantia securitatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: NATO este pentru noi garantia securitatii

ACTUALIZARE - intrebat despre impactul digitalizarii pe piata muncii, actualul presedinte spune ca este preocupat de aceasta problema, precizand ca a inceput discutiile cu guvernul pe aceasta tema. ---- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca discuta permanent cu presedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea nationala. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis precizeaza faptul ca sectia speciala din Justitie trebuie desfiintata, in urma consultarii cu specialistii. --- *ACTUALIZARE - Actualul presedinte sustine ca va moderniza si sectorul apararii. ---- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore. continuă pe Ziarul Bursa

KLAUS IOHANNIS: Votul este vital

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis se adreseaza celorlalte electorate, precizand ca votul acestora este necesar pentru turul al doilea. ------ *ACTUALIZARE - Actualul presedinte al Romaniei sustine ca s-a opus incercarilor PSD de a acapara statul roman, precizand ca a reusit sa salveze imaginea Romaniei prin politica externa, mentionand ca PSD trebuie inlaturat democratic, prin vot. -------- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta.

Klaus Iohannis, despre motivele pentru care a tacut in fata abuzurilor din Justitiei: Ele trebuie lamurite in CSM

Presedintele Klaus Iohannis a evitat marti, in dezbaterea de la BCU, sa raspunda direct la intrebarea jurnalistului Antena 3, Radu Tudor, pe tema tacerii in fata abuzurilor din justitie. Ati atins o.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bistrita-Nasaud, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, deoarece astfel comunitatile au o sansa reala sa aleaga cea mai buna persoana pentru functie.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta tema.

Klaus Iohannis, mesaj special pentru diaspora, in dialogul de la BCU: Ce le-a transmis presedintele in functie romanilor de peste hotare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj special, marti, la dialogul electoral de la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, pentru romanii din diaspora, care au stabilit un nou record de participare la.

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine ca ati mers la vot

ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Klaus Iohannis: Eu sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, subliniind ca asa este cel mai corect, iar comunitatile locale au sansa sa aleaga cel mai bun.

Rares Bogdan, detalii de ultima ora despre dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU: Cand incepe, cati jurnalisti ii vor pune intrebari presedintelui si ce se va intampla daca Dancila isi va face aparitia (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL si liderul delegatiei romane din PPE, considera ca Viorica Dancila nu va incerca sa vina la conferinta organizata marti de Klaus Iohannis la BCU, pentru ca in.

Lista jurnalistilor si analistilor care vor participa la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis

Sase nume de jurnalisti si analisti erau convenite luni la pranz de stafful de campanie al presedintelui Klaus Iohannis si confirmate pentru a participa la dezbaterea organizata marti seara de Scoala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )