Libnet.ro
UNICEF

14:15

Niculae Badalau, scenariu exploziv pentru PSD: Partidul are o singura optiune, motiunea de cenzura

Antena3 Antena3,
Niculae Badalau, scenariu exploziv pentru PSD: Partidul are o singura optiune, motiunea de cenzura

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca singura optiune a PSD fata de actualul guvern este motiunea de. continuă pe Antena3

Niculae Badalau, inainte de CEx-ul PSD: Daca Viorica Dancila demisioneaza, presedintia PSD va fi preluata de Eugen Teodorovici

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a declarat marti, la sosirea la CEx-ul PSD, ca daca Viorica Dancila va demisiona, cel care va asigura conducerea partidului pana la congres ar trebui sa fie.

Val de critici din PSD la adresa lui Niculae Badalau. Marcel Ciolacu: imi cer scuze public pentru acest derapaj

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, respinge afirmatiile lui Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora si isi cere scuze pentru acest derapaj, asigurand ca partidul pe care il conduce.

Niculae Badalau, inainte de CEx: S-a gresit in campania pentru prezidentiale. Acesta e adevarul

Niculae Badalau, presedintele organizatiei PSD Giurgiu, a spus, inainte de CEx PSD, ca s-a gresit foarte mult in campania pentru prezidentiale. Trebuie sa tinem partidul. Avem o responsabilitate.

Ciolacu: Resping afirmatiile facute de Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca respinge afirmatiile facute de Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora, spunand ca acest derapaj nu trebuie sa angajeze Partidul Social Democrat in ansamblul sau.

NICULAE BADALAU: Trebuie sa facem un congres nu pentru cine, ci pentru ce

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Badalau, spune ca ar fi foarte binevenit un Congres al PSD, ca acesta ar trebui sa fie convocat cat mai repede, eventual inainte de Craciun, iar discutiile trebuie sa fie despre proiect nu despre oameni. Asta nu e momentul sa vorbim de oameni, e momentul sa vorbim de proiecte, sa lasam maruntisurile si interesele mici, personale spune Niculae Badalau.

Digi24: Culisele sedintei CEx. Niculae Badalau si Dragos Benea, la un pas de bataie din cauza diasporei: Te calc in picioare!

In sedinta CEx de marti seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenintarile cu bataia, injuraturile si lacrimile au contribuit la atomosfera incordata in care liderii PSD au impins-o pe Dancila spre demisie. Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia.

Niculae Badalau, intrebat daca desemnarea Vioricai Dancila drept candidat la prezidentiale nu a fost o jignire pentru romani: Asta e. Am avut un candidat. Noi, ca partid, l-am ales si romanii au ales omul care sa-i reprezinte (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau socheaza din nou, printr-un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate. Presedintele PSD Giurgiu a declarat despre romanii plecati in strainatate ca doar o mica.

Traian Basescu il taxeaza dur pe Niculae Badalau pentru declaratiile facute despre Diaspora: Degradant pentru un om politic. Rusinos!

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a criticat declaratiile lui Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, despre diaspora, care a spus ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o.

Niculae Badalau, declaratie socanta despre diaspora: Nu putem sa marim numarul de parlamentari. E o nebunie

Niculae Badalau, liderul PSD Girgiu si fostul ministru al Economiei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o nebunie. Badalau a spus c?.

Niculae Badalau, derapaj grav la adresa romanilor din Diaspora: 700.000 sunt legali. Restul pana la 3-5 milioane sunt fetele alea de le duc astia (VIDEO)

UPDATE:Niculae Badalau vine cu explicatii dupa declaratia controversata la adresa romanilor din Diaspora. Senatorul PSD sustine ca nu a fost vorba despre o exprimare nefericita si ca afirmatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )