Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nicusor Dan: Bucurestiul a pierdut jumatate de miliard de euro din cauza companiilor municipale (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Bucurestiul a pierdut jumatate de miliard de euro din cauza companiilor municipale (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca toate companiile municipale infiintate de Gabriela Firea, actualul edil al Bucurestiului, au costat cat soseaua de. continuă pe B1

Nicusor Dan a depus plangere penala pentru incidentele din Sectorul 5: Presedintele PSD Bucuresti trebuie sa spuna public daca se delimiteaza sau nu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti impotriva primarului Sectorului 5, a sefului Politiei Locale a Sectorului 5 si a sefului Companiei de salubritate a Sectorului 5 pentru incidentele de la conferinta de presa. Nicusor Dan ii solicita presedintelui PSD Bucuresti sa spuna daca se delimiteaza de actiunile care au avut loc impotriva sa.

Nicusor Dan: Gabriela Firea n-are nicio legatura cu Capitala. A vrut sa conduca Bucurestiul pe modelul Primariei Voluntari (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR pentru functia de primar general al Capitalei, a prezentat, marti, bilantul administratiei Firea, in cadrul unei conferinte de presa pe care a organizat-o in.

VIDEO Nicusor Dan, o noua conferinta cu bilantul Gabrielei Firea: Zeci de mii de bucuresteni nu au apa calda de doua saptamani, zero revolutie in trafic, zero piste de biciclete, benzi de autobuz

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei a organizat marti, pe Soseaua Colentina, o noua conferinta de presa in care a prezentat bilantul Gabrielei Firea la 4 ani de la preluarea mandatului de primar general. Zeci de mii de bucuresteni nu au apa calda de doua saptamani si nimeni nu vine sa le explice cand va inceta aceasta situatie. Acesta este bilantul mandatului Gabriela Firea in 20 de cuvinte. ) Revolutia in trafic- zero, Benzi unice autobuz si troleibuz - zero, Piste de biciclete - zero, RADET - Faliment, Statii de monitorizare a poluarii - zero, STB aproape de faliment, Spitalul metropolitan - zero, Crese si gradinite noi - Zero, noul PUG - Zero - Total: zero, a spus Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Ultimii patru ani, in care Capitala a fost condusa de PSD, sunt ani pierduti din viata bucurestenilor. Firea nu s-a inteles nici cu propriul Guvern

Candidatul unic al dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, considera ca ultimii patru ani, in care Primaria Capitalei a fost condusa de PSD, sunt ani pierduti din viata bucurestenilor. Nicusor Dan a povestit un moment pe care il considera definitoriu: Cand am replicat sa trebuie sa alocam bani pe baza de studiu de fezabilitate si nu pe baza de dorinte pentru Mos Craciun, ni s-a spus ca trebuie sa credem in Mos Craciun.

Firea se lauda ca a scos orasul din bezna dupa ce Nicusor Dan a vorbit despre bilantul zero al actualului edil. Am redat primaria bucurestenilor

Candidatul dreptei la primaria Capitalei, Nicusor Dan, a declarat marti intr-o conferinta de presa ca bilantul Gabrielei Firea ca edil al Bucurestiului este zero. Drept raspuns, aceasta din urma a publicat pe Facebook un clip video cu un bilant propriu. Aceasta a inceput cu o macheta a spitalului metropolitan, promis inca de campania trecuta si a mai adaugat ca, prin intermediul companiei de Iluminat a scos orasul din bezna.

Nicusor Dan: Sper ca vom avea intelepciunea sa facem o alianta astfel incat partidele de dreapta sa vina cu candidati unici la primariile de sector

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spera ca politicienii sa aiba intelepciunea sa faca o alianta astfel incat partidele de dreapta sa vina cu candidati unici la primariile de sector. El adauga ca ar vrea ca in trei sau patru saptamani aceste negocieri sa se finalizeze.

VIDEO Nicusor Dan: Firea ar vrea ca bucurestenii sa uite ca a venit de mana cu Dragnea la Primaria Capitalei

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei Nicusor Dan a declarat marti, intr-o conferinta de presa tinuta, ca si precedentele, in strada, ca Gabriela Firea ar vrea ca bucurestenii sa uite ca a venit de mana cu Liviu Dragnea la Primaria Capitalei, el propunandu-si sa faca un bilanta al mandatului lui Firea.

Nicusor Dan a depus plangere penala impotriva primarului Sectorului 5

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti impotriva primarului Sectorului 5.

Nicusor Dan, plangere penala impotriva Primarului Sectorului 5, a Politiei locale si a sefului companiei de salubritate, in urma incidentelor de la conferinta de presa (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR in cursa pentru Primaria Capitalei, depune, luni dimineata, o plangere penala impotriva primarului Sectorului 5, a Sefului Politiei locale a Sectorului 5 si a.

Breaking News! Nicusor Dan depune plangere penala. Ce s-a intamplat

Nicusor Dan a decis sa depuna plangere penala impotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, ca urmare a evenimentelor care au avut loc zilele trecute, cand acesta incerca sa sutina o conferinta de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )