Libnet.ro
UNICEF

16:31

Orban: Vom propune ca data a alegerilor 27 septembrie

Adevărul Adevărul,
Orban: Vom propune ca data a alegerilor 27 septembrie

Premierul Ludovic Orban anunta ca saptamana viitoare Guvernul va adopta proiectul de lege prin care va stabili data alegerilor locale, cea propusa de Executiv fiind 27 septembrie. Orban spune ca, daca transmiterea virusului se va mentine la actualul nivel, alegerile locale vor avea loc. continuă pe Adevărul

Guvernul va propune ca alegerile locale sa fie programate pentru 27 septembrie. Ludovic Orban: Obiectivul nostru, reducerea nivelului de raspandire a COVID-19

Guvernul Orban va adopta, intr-o sedinta din saptamana viitoare, proiectul de lege prin care se propune ca data alegerilor locale sa fie 27 septembrie, a anuntat premierul Romaniei, in timpul vizitei pe care.

Premierul Orban anunta propunerea pentru data alegerilor locale

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul de lege prin care va fi stabilita data alegerilor locale, iar propunerea este ca aceastea sa aiba loc pe 27 septembrie, a anutat, sambata, premierul Ludovic Orban.

Guvernul va adopta saptamana viitoare proiectul pentru organizarea alegerilor locale in 27 septembrie - Orban

Guvernul va adopta in urmatoarea sedinta proiectul de lege prin care va stabili data alegerilor locale, cea propusa de Executiv fiind 27 septembrie. Orban spune ca, daca transmiterea virusului se va mentine la nivelul actual, alegerile locale vor avea loc, insa spera ca rata de transmitere in comunitate sa scada pana in septembrie.

Autoritatea Electorala Permanenta propune ca alegerile locale sa aiba loc in 27 septembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat vineri ca a elaborat proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor din acest an si propune ca acestea sa se desfasoare in 27 septembrie.

Autoritatea Electorala Permanenta propune 27 septembrie data alegerilor locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, azi, ca a elaborat proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale, actul normativ fiind necesar sa intre in vigoare cel tarziu la data de 29 iulie.

Ludovic Orban: Vom aloca resurse impresionante in infrastructura

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, la Brasov, ca Guvernul va aloca resurse impresionante cu.

Orban: Vom aloca resurse impresionante cum nu au fost alocate niciodata in ultimii 30 de ani in modernizarea infrastructurii

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, la Brasov, ca Guvernul va aloca resurse impresionante cum nu au fost alocate niciodata in ultimii 30 de ani pentru modernizarea infrastructurii.

ştiri din Politica

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )