Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. continuă pe Ziarul Bursa

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

Viorica Dancila promite transparenta totala daca va fi presedinte. Presa si cetatenii, acces liber la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila, contracandidatul presedintelui Klaus Iohannis in turul 2 al alegerilor prezidentiale, a preciat ca daca va castiga presedintia Romaniei, va fi extrem de transparenta, oferind acces liber la Palatul Cotroceni.

Viorica Dancila, despre primele masuri pe care le va lua daca va ajunge la Cotroceni: Voi avea curajul sa duc la capat ce l-a speriat pe Iohannis in 2015

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, recunoaste care vor fi primele masuri pe mediu, daca va ajunge la Cotroceni. Fostul premier spune ca padurile sunt prima a prioritate si se va.

Cifre uimitoare pentru Viorica Dancila dupa conferinta maraton pe care a sustinut-o marti seara. Cati alegatori noi a castigat

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, date de ultima ora privind intentia de vot pentru Viorica Dancila dupa conferinta maraton de doua ore si jumatate pe care.

Viorica Dancila: Am ceasuri pe care si le poate permite orice om modest din Romania Am dat meditatii la matematica

Viorica Dancila a reafirmat luni ca ceasul despre care spune ca l-a primit cadou de la sotul ei valoreaza sub 5. 000 de euro si a declarat ca are mai multe ceasuri, dar nu de firma sau de marca ci modele pe care si le poate permite orice om modest din Romania.

Viorica Dancila: Vedem un presedinte arogant care ii sfideaza pe romani, inteleg ca nu are ce sa spuna ca in cinci ani de zile nu a facut nimic

Candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Viorica Dancila, a declarat duminica la Buzau ca va da curs oricarei dezbateri si ca refuzul actualului presedinte denota faptul ca ii este frica sa iasa in.

Emil Boc da de pamant cu Viorica Dancila: viziteaza alte tari si nu stie unde e

Fostul premier al Romaniei, Emil Boc, o critica pe Viorica Dancila pentru modul in care a reprezenta.

Viorica Dancila: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Viorica Dancila se asteapta sa fie chemata la DNA pentru ca a intrat in turul II cu Klaus Iohannis. in urmatoarea perioada ma astept sa fiu chemata la DNA. Sunt prea multe coincidente: in.

VIORICA DANCILA: Cei care au vazut discursul lui Iohannis nu se regasesc in el

Viorica Dancila a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca o sa preia din programul contracandidatilor la alegerile prezidentiale care nu au intrat in turul doi.

Viorica Dancila sustine ca va lua voturi de la alte partide si chiar de la PNL. O sa preiau din programul contracandidatilor mei

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca va prelua din programul contracandidatilor saicare nu au intrat in turul doi al alegerilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )