Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATAC FARA PRECEDENT la adresa presedintelui IOHANNIS: E detasatul lui Merkel si al altora...

B1 B1,
ATAC FARA PRECEDENT la adresa presedintelui IOHANNIS: E detasatul lui Merkel si al altora...

Deputatul Liviu Plesoianu s-a dezlantuit impotriva presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, pe retelele de socializare, acuzandu-l ca este detasatul doamnei Merkel si al altora. Ma amuza teribil s. continuă pe B1

Deputatul Liviu Plesoianu, atacla adresa lui Iohannis: El e detasatul doamnei Merkel si al altora...

Deputatul Liviu Plesoianu a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis. Deranjat de rezultatele unor sondaje in care Iohannis e clasat pe primul loc in cursa pentru alegerile prezidentiale,.

Donald Trump, acuzatii fara precedent la adresa FBI: Statele Unite aproape de un razboi politic

Donald Trump lanseaza acuzatii extrem de grave la adresa agentiei secrete FBI! Presedintele american sustine ca un agent FBI a fost infiltrat sau agentia a recrutat o persoane care sa ii ofere informatii.

Demers fara precedent: Organizatii de afaceri, asociatii profesionale, institutii de piata si reprezentanti ai consumatorilor cer in grup pastrarea Pilonului II de pensii

Vestea ca Guvernul are in discutie posibilitatea suspendarii contributiilor catre Pilonul II de pensii, cel administrat privat, a picat ca un in trasnet in piata. intr-un demers fara precedent.

Darren Cahill, iesire nervoasa fara precedent la adresa lui Halep: Trebuie sa iti dai seama singura

Zi neagra pentru Simona Halep la Roma! Pe langa faptul ca a fost invinsa clar in finala jucata impotriva Elinei Svitolina, Simona Halep a provocat prin atitudinea sa si o iesire nervoasa a lui Darren Cahill,.

Paul Stanescu a ridicat problema suspendarii presedintelui Iohannis, n sedinta conducerii PSD / O opinie izolata care nu a creat dezbatere (surse)

Vicepremierul Paul Stanescu a ridicat problema suspendarii presedintelui Klaus Iohannis, in sedinta de luni a Biroului Politic al PSD, potrivit surselor Hotnews. ro. Social-democratii prezenti la sedinta nu au dat insa curs ideii lansate de Stanescu, afirma sursele citate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )