Libnet.ro
UNICEF

22:15

Kelemen Hunor: Abrogarea ordonantei de modificare a legilor justitiei ar fi solutia ideala. Nu pot sa nteleg de ce a dat Toader acest act normativ

Hotnews Hotnews,
 Kelemen Hunor: Abrogarea ordonantei de modificare a legilor justitiei ar fi solutia ideala. Nu pot sa nteleg de ce a dat Toader acest act normativ

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune ca Guvernul trebuie sa abroge ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei, acuzandu-l pe ministrul justitiei ca intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar. continuă pe Hotnews

Iohannis cere Guvernului abrogarea OUG de modificare a legilor Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis cere Guvernului abrogarea ordonantei de urgenta prin care au fost modificate legile justitiei.

Avocatul Poporului a gasit un nou motiv sa amne sesizarea CCR pe ordonanta de modificare a legilor justitiei: Asteptam modificarea anuntata. Acum ce dracu' atacam si ce mentinem?

Avocatul Poporului a gasit un nou motiv sa amane o decizie privind sesizarea Curtii Constitutionale asupra controversatei Ordonante de Urgenta de modificare a legilor justitiei. Victor Ciorbea a declarat marti, pentru HotNews. ro, ca deocamdata nu a primit nici sesizarea procurorului general, insa oricum nu poate face niciun demers pana cand nu va aparea noul text al ordonantei, in urma modificarilor anuntate de ministrul Justitiei. La remarca HotNews ca majoritatea magistratilor au transmis ca nu sunt multumiti de solutia anuntata de Tudorel Toader si ca asteapta ca Avocatul Poporului sa sesizeze CCR, Victor Ciorbea a raspuns: Ce sa facem, sa atacam o ordonanta pe care ei au anuntat ca o modifica ? Ce dracu' atacam si ce mentinem?.

Plenul CSM cere Guvernului abrogarea Ordonantei pe legile justitiei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis sa transmita o solicitare catre Guvern pentru abrogarea ordonantei de urgenta pentru modificarea legilor justitiei, cu exceptia prevederilor care au fost.

Conducerea instantei supreme a semnat scrisoarea manifest prin care peste 50 de magistrati de la nalta Curte cer abrogarea ordonantei ce modifica legile justitiei

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, si cei doi vicepresedinti ai instantei, Gabriela Bogasiu si Ilie Iulian Dragomir, au semnat miercuri scrisoarea manifest prin care zeci de magistrati de la ICCJ cer abrogarea Ordonantei de Urgenta prin care au fost modificate din nou legile justitiei.

Procurorul general a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in cazul OUG de modificare a legilor justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a cerut Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la exceptia de neconstitutionalitate a OUG de modificare a legilor justitiei.

Proteste fata de ordonanta de urgenta de modificare a legilor justitiei n Bucuresti si n tara: Abrogati si apoi plecati!

Noi proteste au loc duminica seara in Piata Victoriei, din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara fata de adoptarea ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

Nou protest n Piata Victoriei fata de ordonanta de modificare a legilor justitiei

Un nou protest a fost anuntat in aceasta seara in Piata Victoriei, incepand cu ora 18. 00, ca urmare a ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei.

DIICOT si suspenda activitatea ncepnd de marti, n semn de protest fata de Ordonanta de modificare a legilor justitiei

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) anunta ca isi va suspenda activitatea intre orele 08. 00 in fiecare zi, incepand de marti si pana in 8 martie, timp in care vor fi solutionate doar urgentele, in semn de protest fata de Ordonanta de Urgenta care modifica cele trei legi ale justitiei. Procurorii DIICOT spun ca in aceasta perioada vor solutiona doar urgentele, respectiv cauzele cu arestati sau alte situatii care nu suporta amanare.

Kelemen Hunor: OUG 7 nu este rationala, solutia ideala ar fi abrogarea integrala

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat la RFI ca OUG 7 nu este rationala, iar solutia ideala ar fi abrogarea integrala. in plus, Kelemen Hunor afirma ca Ministerul Justitiei intra in conflict cu Parlamentul si cu sistemul judiciar.

VIDEO Proteste n Bucuresti fata de OUG pentru modificarea legilor justitiei. n Piata Victoriei au manifestat aproximativ 8.000 de persoane

Noi proteste au avut duminica seara in Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara fata de adoptarea ordonantei de urgenta care modifica legile justitiei. in Piata Victoriei din Capitala au manifestat aproape 8. 000 de persoane. Proteste au fost si in orasele mari din tara printre care Sibiu, Cluj, Timisoara, Arad, Iasi, Galati si Bacau. VIDEO Mii de oameni au protestat in marile orase din tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )