Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader: Liderul PSD e suparat ca ministrul nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspectiei Judiciare (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, ACUZATII GRAVE la adresa lui Tudorel Toader: Liderul PSD e suparat ca ministrul nu a prelungit mandatul actualei conduceri a Inspectiei Judiciare (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut, luni, o iesire extrem de critica la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, acuzandu-l ca nu a dat o ordonanta de urgenta pentru a prelungi mandatul actualei conduceri. continuă pe B1

Dragnea, despre plecarea lui Tudorel Toader din Guvern: Este destul de ciudat si destul de greu de inteles...

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat luni ca a citit ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa inceapa o cariera de notar si a vazut si solicitarea ca sa se suspende imediat,.

Tensiuni puternice inainte de CEx-ul PSD: Vicepremierul Paul Stanescu, iesire extrem de dura la adresa lui Liviu Dragnea

Au aparut si primele conflicte in interiorul PSD cu ocazia Comitetului Executiv ce are loc in acest weekend la Neptun. Vicepremierul Paul Stanescu a avut o iesire extrem de critica la adresa lui Liviu Dragnea,.

LIVE TEXT Scandal n PSD: Liviu Dragnea urmeaza sa faca declaratii de presa

Sedinta maraton a conducerii PSD si cea a grupurilor parlamentare s-au incheiat. Liviu Dragnea si oamenii sai au castigat in fata contestatarilor din partid. Dragnea a anuntat ca nu va candida la presedintie, iar partidul ar putea sustine, in premiera, un candidat din afara PSD, respectiv pe liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. Dragnea si-a impus punctul de vedere in fata Gabrielei Firea care a cerut, fara succes, demiterea ministrului de interne Carmen Dan, ca urmare a violentelor din 10 august. Firea a lansat o serie de atacuri la adresa lui Dragnea si a protejatei sale, Carmen Dan.

Pleaca din Guvern? Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a depus o cerere de intrare in Uniunea Notarilor Publici. in solicitarea adresata presedintelui Uniunii, Viorel Manescu, Toader cere ca, imediat dupa intrarea in uniune,.

Tudorel Toader a devenit notar in Iasi, unde presedintele Camerei Notarilor e coleg de birou cu fiul sau. Ordinul, emis de Ministerul Justitiei, pe care il conduce

Presedintele Camerei Notarilor din Iasi, Andi Cheptine, a precizat ca institutia a fost notificata, acum cateva zile, ca are un nou membru: pe Ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa fie notar public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vrea sa devina notar public, inaintand o cerere in acest sens Uniunii Nationale a Notarilor Publici, potrivit unui document publicat de ziare. com.

Pleaca din Guvern? Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public. Cine a semnat ordinul prin care numarul de notari din Iasi a fost suplimentat (FOTO)

UPDATE:Noi detalii despre cererea lui Tudorel Toader de intrarein Uniunea Notarilor Publici din Romania UNNPR) . Solicitarea sa a fot aprobata in prima zi lucratoare de dupa depunerea cererii, iar.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se pregateste sa se autonumeasca notar public (Document)

Ministrul Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca notar public. Potrivit Ziare. com, ministrul Justitiei a depus o cerere de intrare in Uniunea Notarilor Publici din Romania.

Miscare-supriza din partea ministrului Justitiei. Tudorel Toader a cerut sa devina notar public

Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public. Ministrul Justitiei a depus o cerere de intrare in Uniunea Notarilor Publici din Romania. Cererea are numarul de inregistrare.

Efectul Tudorel Toader: Ratingul unui hotel s-a prabusit dupa ce proprietara s-a fotografiat cu ministrul Justitiei (FOTO)

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, a ajuns atat de antipatic in mediul online incat tot ce este asociat cu acesta capata imediat o conotatie negativa. Acest lucru a simtit pe propria piele proprietara.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )