Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea, un nou atac la Iohannis, pentru actiunea iresponsabila de a ataca bugetul la Curtea Constitutionala: Calca peste orice cadavre pentru a mai obtine un mandat

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea, un nou atac la Iohannis, pentru actiunea iresponsabila de a ataca bugetul la Curtea Constitutionala: Calca peste orice cadavre pentru a mai obtine un mandat

Presedintele PSD Liviu Dragnea a lansat, luni, un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, acuzandu-l ca, nepromulgand bugetul de stat pe 2019, nu pot fi platite alocatiile majorate de la 1 martie si ca, pentru a-si hrani orgoliul, face rau copiilor Romaniei. Dragnea a mai spus ca seful statului si liberalii sunt niste ipocriti, iar Klaus Iohannis calca peste orice cadavre pentru a mai obtine un mandat. continuă pe Hotnews

PSD, un nou atac la Iohannis: Va trebui sa si ceara scuze daca plngerea sa la Curtea Constitutionala va fi respinsa

PSD isi continua razboiul cu presedintele Klaus Iohannis. Social-democratii il acuza pe seful statului ca blocheaza investitiile si marirea alocatiilor prin contestarea la Curtea Constitutionala a legii bugetului.

Liviu Dragnea: Iohannis si liberalii sunt ipocriti pe tema Bugetului. Nu putem mari alocatiile de la 1 martie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a calificat luni pe seful statului, Klaus Iohannis, si pe liberali drept ipocriti, pentru ca prin atacarea la CCR a Legii bugetului de stat pe anul 2019 alocatiile pentru copii.

Liviu Dragnea: Este clar ca presedintele este un IPOCRIT. Face rau si copiilor din Romania, e dispussacalce peste orice CADAVRE (VDEO)

Decizia lui Klaus Iohannis de a ataca a bugetul la CCR a fost iresponsabilasi este clar ca atat presedintele, cat si PNL sunt niste ipocriti, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, intr-o.

Liviu Dragnea: Este clar ca Presedintele este un IPOCRIT. Face rau si copiilor din Romania, e dispussacalce peste orice CADAVRE (VIDEO)

Decizia lui Klaus Iohannis de a ataca a bugetul la CCR a fost iresponsabilasi este clar ca atat presedintele, cat si PNL sunt niste ipocriti, a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, intr-o.

Urmeaza doua saptamani critice pentru Liviu Dragnea

Pana la urma totul se plateste. Scadentele comportamentului si prostiilor politice l-au ajuns si pe Liviu Dragnea. in urmatoarele zile sau saptamani va deconta si Liviu Dragnea. Mai ales ca PSD este recunoscut ca un partid care isi devoreaza liderii. in primul rand proprii colegi isi dau seama ca Liviu Dragnea a devenit o frana puternica pentru PSD, mai ales acum in preajma alegerilor europarlamentare.

V. Ponta: Cu cat Liviu Dragnea va fi mai disperat, cu atat mai mult va fi dispus sa vanda tot. Si uite asa marii `luptatori pentru romanism` inchid ochii la ce se intampla in Ardeal

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a explicat ca, cu cat Liviu Dragnea va fi mai disperat, cu atat mai mult va fi dispus sa vanda tot si, in plus, cu atat mai mult vor cere cei de la UDMR. Si uite asa.

Lovitura grea pentru Liviu Dragnea! Doi deputati importanti ameninta cu plecarea din partid

Mihai Popa si Mihai Mohaci, doi deputati din Brasov, ameninta cu plecarea din PSD, daca liderul Liviu Dragnea nu il va trage pe linie moarta pe Marius Dunca, actualul presedinte interimar al PSD Brasov,.

VIDEO Liviu Dragnea, huiduit la sfrsitul discursului sau din Congresul PES de eurodeputata socialista Ana Gomes: Afara cu coruptii!

Eurodeputatul SD Ana Gomes l-a huiduit vineri pe Liviu Dragnea, la finalul discursului acestuia in cadrul Congresului PES, in care liderul PSD a spus ca dreapta a distrus Europa, a distrus multe valori, sperante, destine, iar in Romania a folosit pentru asta institutiile de forta ale statului.

Cum se LAUDA Liviu Dragnea in fata socialistilor europeni: NOI facem politica celor multi. NOI suntem de partea buna (VIDEO)

Intr-un discurs de vineri, sustinut la Madrid, Liviu Dragnea a acuzat dreapta europeana de manipulare si de fortare a institutiilor statului si a laudat guvernarea PSD-ALDE pentru masurile aplicate,.

Liviu Dragnea, la Congresul PES: Trebuie sa stabilim dreptatea si sa corectam greselile din trecut

Liviu Dragnea a sustinutvineri seara un discurs la Congresul Partidului Socialistilor Europeni organizat in capitala Spaniei. Ne aflam aici pentru a discuta despre manifestul politic pe care stanga.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )