Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan risca inchisoarea, dupa ce seful DGPI a denuntat-o fara sa vrea

B1 B1,
Carmen Dan risca inchisoarea, dupa ce seful DGPI a denuntat-o fara sa vrea

Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar putea fi acuzata de violarea corespondentei, dupa ce in sedinta din weekend a Comitetul Executiv National al PSD a mers cu xeroxuri dupa convorbiri particulare pe. continuă pe B1

Carmen Dan, denuntata involuntar de seful Doi sun sfert. De incalcarea caror legi poate fi acuzat ministrul de Interne

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar putea fi acuzata de violarea corespondentei dupa ce in sedinta CEx PSD a mers cu xeroxuri dupa convorbiri particulare pe WhatsApp, purtate intre prefect si un secretar de stat. Cel care a atras atentia fara sa vrea asupra culpei ministrului este chiar seful DGPI.

Carmen Dan, Speranta Cliseru si seful Jandarmeriei, chemati din nou la audieri in Parlament

Presedintele Comisiei de Aparare din Parlament, senatorul PNL Marcel Vela, anunta ca a convocat o noua sedinta, marti, pentru audierea prefectului Capitalei, a comandantului Jandarmeriei si a ministrului de Interne, pe tema violentelor de la protestul din 10 august, el afirmand ca demisia ministrului Carmen Dan este urgenta nationala. Senatorul liberal spune ca ministrul de Interne nu a transmis comisiei raportul MAI cerut inca din 24 august.

Raetchi (PNL) cere audierea sefilor DGPI, dupa scandalul mesajelor WhatsApp care ar fi fost prezentate in sedinta PSD de Carmen Dan

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al comisiei de aparare, solicita convocarea a comisie a conducerii Directiei Generale de Protectie Interna DGPI), dupa ce Gabriela Firea a povestit ca, in sedinta PSD de sambata, ministrul de interne Carmen Dan a prezentat mesaje de pe Whatsapp.

Carmen Dan si Catalin Paraschiv, chemati n Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, Avocatul Poporului si conducerea Institutului Roman pentru Drepturile Omului sunt invitati in data de 18 septembrie in Comisia pentru Drepturile Omului in cazul protestelor din 10 august, relateaza Mediafax.

Cum a lucrat Dacian Ciolos pentru Carmen Dan. Dezvaluirile incredibile ale unui lider PNL (VIDEO)

Cat a fost premier, Dacian Ciolos a jucat pentru Carmen Dan, a acuzat seful PNL Teleorman, senatorul Eugen Pirvulescu, in emisiunea Controverse, de pe B1 TV. in 2016 am facut 3-4 adrese premierului Ciolos.

CARMEN DAN, despre acuzatiile care i se aduc din interiorul partidului: Nu o sa ma auziti raspunzand unor astfel de afirmatii politice

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a refuzat sa faca declaratii despre acuzatiile lansate la adresa sa dupa sedinta CExN a PSD. Pe mine nu o sa ma auziti raspunzand unor astfel de afirmatii, care.

Turcan: PNL a depus o motiune simpla mpotriva lui Carmen Dan

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat miercuri ca formatiunea a depus o motiune simpla impotriva ministrului de Interne, Carmen Dan, dupa ce plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea comisiei de ancheta privind modul in care autoritatile statului roman au aplicat programul de prevenire a raspindirii pestei porcine, precum si cea privind reprimarea protestului pasnic antiguvernamental desfasurat in Bucuresti, Piata Victoriei, in data de 10 august 2018.

Gabriela Firea, despre evenimentele din 10 august: Carmen Dan a premeditat tot

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul sau de vedere, Carmen Dan ar fi trebuit sa faca un pas in spate dupa evenimentele din 10 august. inca din momentul in care incerca sa explice ca un Ministru de.

Firea: Dragnea a vrut sa o puna premier pe Carmen Dan

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca, dupa schimbarea guvernului Tudose, Liviu Dragnea a vrut sa o puna pe Carmen Dan premier, dar colegii din Comitetul Executiv National al partidului s-au.

Firea: Carmen Dan a fost prima pe lista lui Dragnea pentru postul de premier in locul lui Tudose, dar a fost respinsa in CEx

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminica seara, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost prima pe lista liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru functia de prim-ministru, dupa retragerea sprijinului premierului Mihai Tudose, dar ca nu a primit votul in Comitetul Executiv National al PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )