Libnet.ro
UNICEF

21:00

EXPLOZIV! Alina Bica, PRIMA REACTIE dupa ce a primit 4 ani cu executare

B1 B1,
EXPLOZIV! Alina Bica, PRIMA REACTIE dupa ce a primit 4 ani cu executare

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata definitiv, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de favorizarea f. continuă pe B1

Carmen Dan, prima reactie dupa ce Ionita a demisionat: Eu nu ii pot reprosa nimic

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a avut o prima reactie dupa ce Catalin Ionita a demisionat din functia de sef al Politiei Romane. Ministrul de Interne a afirmat ca nu a avut nicio implicare in.

Ludovic Orban, prima reactie dupa ce presedintele Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura pentru un nou mandat in fruntea statului. PNL este alaturi de presedintele Romaniei asa cum a.

Alina Bica se dezlantuie dupa ce a primit 4 ani cu executare: E mai bine decat am sperat, la ce mi-au facut

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata definitiv, marti, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de favorizarea f.

Alina Bica, condamnata definitiv la 4 ani de nchisoare. Adriean Videanu, achitat / Fosta sefa DIICOT a fost n schimb achitata n dosarul Bica-Simu-Pop

Instanta suprema a decis sa mentina decizia judecatorilor pe fond si sa o condamne pe Alina Bica la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este cercetat si Adriean Videanu. Fostul ministru a fost achitat. Decizia e definitiva. Tot marti, instanta suprema a decis achitarea Alinei Bica in dosarul privindu-l pe afaceristul Horia Simu, in care fosta sefa DIICOT fusese condamnata in prima instanta la trei ani si sase luni cu executare pentru favorizarea faptuitorului. Si aceasta decizie este definitiva.

Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele in dosarulin care fosta sefa DIICOT Alina Bica este judecata alaturi de fostul ministru Adriean Videanu

Curtea Suprema este asteptata marti sa pronunte sentintele finale in dosarul in care fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este acuzata de favorizarea faptuitorului, dosar in care a fost condamnata, in prima instanta, la 4 ani cu executare. in acelasi dosar, fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru complicitate la abuz in serviciu.

Alina Bica - 4 ani de inchisoare cu executare

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata definitiv, astazi, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie, la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care era acuzata de favorizarea faptuitorului.

UPDATE Alina Bica a fost condamnata la 4 ani de nchisoare / Adriean Videanu, achitat / Bica, achitata ntr-un al doilea dosar

Instanta suprema a decis sa mentina decizia judecatorilor pe fond si sa o condamne pe Alina Bica la 4 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este cercetat si Adriean Videanu, anunta Mediafax. Fostul ministru a fost achitat. Decizia e definitiva.

Alina Bica, condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare. A fost achitata, in schimb, in dosarul de luare de mita. Videanu a fost achitat. Fost sef ANAF - 5 ani de inchisoare

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis sa o condamne pe Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, la 4 ani de inchisoare cu executare. Sentinta este definitiva. Decizia este in data in dosarul.

Alina Bica si Adriean Videanu ar putea afla decizia definitiva in cazul de coruptie

Alina Bica si fostul ministru al Economiei Adriean Videanu ar putea afla, marti, decizia definitiva in dosarul in care Bica a fost condamnata deja la patru ani de inchisoare cu executare iar fostul demnitar.

Fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat de iCCJ in dosarul cu Alina Bica

Instanta suprema a decis sa mentina decizia judecatorilor pe fond si sa o condamne pe Alina Bica la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este cercetat si Adriean Videanu. Fostul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )