Libnet.ro
UNICEF

13:00

Judecatoarea Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Judecatoarea Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a decis astazi sa o excluda pe judecatoarea Camelia Bogdan, in speta in care a fost acuzata de Mugur Ciuvica de incompatibilitate, anunta Stiripesurse. ro. continuă pe Ziarul Bursa

SURPRIZA. Judecatoarea Camelia Bogdan a fost exclusa din magistratura printr-o decizie a CSM. Magistratul anunta ca va ataca decizia la inalta Curte de Casatie si Justitie

Judecatoarea Camelia Bogdan, care la condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, in dosarul ICA, a fost exclusa din magistratura.

O decizie surprinzatoare. De ce a fost exclusa din magistratura judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu. Camelia Bogdan, pentru Rl: Cel mai tare a deranjat ca in dosarele in care m-am pronuntat am optat si pentru confiscari extinse

Motivul excluderii judecatoarei Camelia Bogdan din magistratura este incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii, potrivit CSM.

O decizie SOCANTA. De ce a fost exclusa din magistratura judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu. Camelia Bogdan, pentru Rl: Cel mai tare a deranjat ca in dosarele in care m-am pronuntat am optat si pentru confiscari extinse

Motivul excluderii judecatoarei Camelia Bogdan din magistratura este incalcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilitati si interdictii privind judecatorii si procurorii, potrivit CSM.

Judecatoarea Camelia Bogdan, exclusa din magistratura printr-o decizie a CSM

Judecatoarea Camelia Bogdan, cunoscuta pentru faptul ca l-a condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare pe Dan Voiculescu in dosarul ICA, a fost exclusa din magistratura printr-o decizie a Consiliului Superior al Magistraturii. Hotararea Sectiei pentru judecatori a CSM nu este definitiva, putand fi atacata la instanta suprema in 15 zile. Decizia CSM vine in urma unei sesizari depuse de Grupul de Investigatii Politice Mugur Ciuvica) si Fundatia pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS - controlata de Dan Voiculescu). Ora 15:48: Camelia Bogdan anunta ca va contesta atat la instanta suprema, cat si la CEDO, daca va fi necesar, decizia de astazi a CSM. Digi 24).

Camelia Bogdan, judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, EXCLUSA din magistratura (DOCUMENT)

CSM a decis miercuri excluderea din magistratura a judecatoarei Camelia Bogdan, judecatorul care a condus completul de la Curtea de Apel Bucuresti ce l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare.

De ce vor sa o dea afara din magistratura pe Camelia Bogdan |OPINIE

De aproape doi ani, de cand Dan Voiculescu a fost condamnat de un complet al inaltei Curti din care facea parte si Camelia Bogdan, tanara judecatoare a inceput sa fie hartuita si marginalizata. Eforturile coordonate ale celor care au avut de-a face cu ea au dus la formarea unei adevarate coalitii impotriva Cameliei Bogdan.

CSM decide excluderea din magistratura a Cameliei Bogdan, judecatoarea care a dat condamnarile in dosarul ICA; decizia poate fi contestata in instanta

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM a decis exlucerea din magistratura a Cameliei Bogdan, judecatoarea care a dat condamnarile in dosarul ICA, pentru ca a participat la un seminar organizat de Ministerul Agriculturii, in conditiile.

Avocatul Gheorghita Mateut sustine ca excluderea Cameliei Bogdan din magistratura ar putea fi folosita ca argument la CEDO: in functie de decizia CEDO, poate fi luata in calcul o cerere de revizuire a sentintei in tara

Avocatul Gheorghita Mateut, cel care l-a aparat pe Dan Voiculescu in procesul ICA, sustine ca daca instanta suprema va mentine decizia de excludere din magistratura a Cameliei Bogdan - judecatoarea din dosarul ICA - aceasta va fi prezentata ca argument in actiunea deja existenta la CEDO, cea in care a fost invocata incompatibilitatea magistratului. Potrivit celor transmite de avocat, citat de News. ro, in functie de decizia CEDO, se poate solicita in tara o eventuala revizuire a sentintei.

Avocatul lui Dan Voiculescu intentioneaza sa ceara revizuirea sentintei in dosarul ICA dupa excluderea Cameliei Bogdan din magistratura

Avocatul Gheorghita Mateut, care l-a aparat pe Dan Voiculescu in procesul ICA, a declarat, miercuri, pentru News. ro, ca in cazul in care instanta suprema va mentine decizia de excludere din magistratura a Cameliei Bogdan, judecatoarea din dosarul ICA, aceasta hotarare va fi prezentata ca argument in actiunea deja existenta la CEDO, in care a fost invocata inclusiv incompatibilitatea magistratului. Mateut spune ca in functie de decizia CEDO poate fi solicitata in tara o eventuala revizuire a sentintei, ca o cale extraordinara de atac.

Camelia Bogdan: Voi ataca decizia CSM la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca nu am savarsit nicio abatere disciplinara (VIDEO)

CSM a decis miercuri excluderea din magistratura a judecatoarei Camelia Bogdan, judecatorul care a condus completul de la Curtea de Apel Bucuresti ce l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )