Libnet.ro
UNICEF

22:30

Audierea lui Florian Coldea s-a incheiat dupa 8 ore

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Audierea lui Florian Coldea s-a incheiat dupa 8 ore

ACTUALIZARE 14:55 Am venit din respect pentru Parlamentul Romaniei, o institutie fundamentala a statului roman, sa raspundem tuturor intrebarilor adresate de comisie, asa cum am facut de fiecare data. La sfarsit o sa tinem o declaratie de presa, a afirmat Florian Coldea, inaintea sedintei. *ACTUALIZARE 19:51 Florian Coldea, dupa 8 ore de audieri: Am raspuns si la acuzatiile unor ziaristi care ne cultivau cu multa insitenta *ACTUALIZARE 19:58 Florian Coldea avertizeaza ca totul s-a transformat intr-o vanatoare de vrajitoare. *ACTUALIZARE 20:09 Claudiu Manda recunoaste ca nu i-a pus lui Florian Coldea cea mai importanta intrebare:Am parcurs doar jumatate din lucrurile pe care voiam. *ACTUALIZARE 20:45 Manda: Probabil ca o sa discutam cu Florian Coldea la o alta audiere despre participarea unor persoane publice, intre care Dragnea, la evenimentele SRI. *ACTUALIZARE 11:45 Dragnea a inceput sa vorbeasca: Hartia mototolita de la Ponta, lista lui Maior, Coldea si Oprea *ACTUALIZARE 11:55 Fostul premier Victor Ponta neaga acuzatiile liderului PSD, Liviu Dragnea, referitoare la formarea primului guvern USL, relateaza Agerpress. Crin Antonescu: Victor Ponta mi-a spus ca a negociat cu Basescu numirea lui Kovesi Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, va fi audiat astazi in Comisia de control parlamentar al activitatii SRI, condusa de senatorul PSD Claudiu Manda, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea, informator al SRI? Un membru al comisiei SRI arunca bomba dupa audierea lui Florian Coldea

Florian Coldea a fost audiat marti in comisia parlamentara de control al activitatii SRI, ocazie cu care a afirmat ca erau politicieni voluntari care solicitau intalniri pentru a oferi informatii conducerii.

Audierea lui Florian Coldea: Ce va spune generalul despre dezvaluirile lui Elan Schwartzenberg privind furtul Realitatea TV (VIDEO)

Florian Coldea, cel considerat eminenta cenusie a asa zisului stat paralel, a fost acuzat de-a lungul timpului ca s-ar fi aflat in spatele unora dintre cele mai tenebroase afaceri. Omul de afaceri Elan.

Prima reactie a lui Daniel Dragomir, dupa audierea lui Florian Coldea: A fost o bataie de joc!

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir sustine ca desi Florian Coldea a fost audiat peste opt ore in Comisia de Control a SRI acesta a refuzat sa ofere detalii. Dragomir considera ca audierea a fost o bataie.

FLORIAN COLDEA DEZVALUIE SECRETE DIN INTERIORUL SRI DESPRE DRAGNEA, BASESCU SI STATUL PARALEL (FOTO)

Audierea lui Florian Coldea de marti din comisia parlamentara de control al activitatii SRI nu va scoate la iveala niciunul din secretele din interiorului serviciu, considera fostul presedinte Traian.

Florian Coldea, dupa ce a fost audiat 5 ore la Comisia SRI: Am servit statul vertical / Acuzatii ale unor oameni din mass media dintre care o parte ne cultivau cu multa insistenta

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a declarat, fara a numi explicit, ca nu intelege sintagma stat paralel si ca el a servit statul vertical, efort la care au participat si alte persoane care in prezent il redefinesc. Acesta a aparat, intr-o declaratie de presa in care nu a raspuns la intrebari, protocoalele de cooperare cu alte institutii, afirmand ca acestea au avut un un caracter limitativ, pentru a preintampina eventuale excese si au fost utile pentru a preveni si contracara riscuri la adresa Romaniei.

UPDATE Florian Coldea, dupa ce a fost audiat 7 ore la Comisia SRI: Am servit statul vertical / Acuzatii ale unor oameni din mass media dintre care o parte ne cultivau cu multa insistenta

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a declarat, fara a numi explicit, ca nu intelege sintagma stat paralel si ca el a servit statul vertical, efort la care au participat si alte persoane care in prezent il redefinesc. Acesta a aparat, intr-o declaratie de presa in care nu a raspuns la intrebari, protocoalele de cooperare cu alte institutii, afirmand ca acestea au avut un un caracter limitativ, pentru a preintampina eventuale excese si au fost utile pentru a preveni si contracara riscuri la adresa Romaniei.

Florian Coldea: Am servit statul vertical

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, a declarat, aseara, fara a numi explicit, ca nu intelege sintagma stat paralel si ca a servit statul vertical, efort la care au participat si alte persoane care in prezent il redefinesc. Fostul prim-adjunct al SRI a avertizat asupra faptului ca toata lupta din spatiul public tinde sa se transforme intr-o vanatoare de vrajitoare, care afecteaza statul roman: As vrea sa va spun ca in cadrul comisiei s-a discutat si despre sintagmele cu care este numit sistemul de institutii astazi, va pot spune ca nu am inteles termenul. Eu nu inteleg sintagma statul paralel, eu stiam despre statul vertical. Doresc sa precizez si sa atrag atentia ca, desi inteleg curiozitatea pentru spioni, pentru lucruri misterioase, aceste demersuri tind sa se transforme intr-o vanatoare de vrajitoare, care afecteaza structura de rezistenta a statului roman si a institutiilor acestora.

Claudiu Manda: Florian Coldea a confirmat ca au existat mandate de siguranta nationala inclusiv pe vulnerabilitati de coruptie, de evaziune fiscala (VIDEO)

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, a raspuns intrebarilor parlamentarilor din Comisia de control SRI intr-o sedinta maraton. La final, Coldea a sustinut o declaratie de presa in care a afirmat ca.

Eduard Hellvig, Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea, audiati in dosarul Black Cube, in regim de VIP

Directorul SRI, Eduard Hellvig, Laura Codruta Kovesi, sef DNA si fostul prim adjunct al SRI, Florian Coldea, au fost audiati, in ultimele doua saptamani, in dosarul Black Cube, au declarat surse judiciare.

Kovesi, Eduard Hellvig si Florian Coldea au fost audiati la DIICOT in dosarul Black Cube

Informatie bomba din dosarul Black Cube! Directorul SRI Eduard Hellvig, sefa DNA Laura Codruta Kovesi si fostul prim-adjunct Florian Coldea au fost audiati la DIICOT in regim de VIP. Aceste audieri ar fi avut loc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )