Libnet.ro
UNICEF

08:30

CARMEN DAN, despre acuzatiile care i se aduc din interiorul partidului: Nu o sa ma auziti raspunzand unor astfel de afirmatii politice

B1 B1,
CARMEN DAN, despre acuzatiile care i se aduc din interiorul partidului: Nu o sa ma auziti raspunzand unor astfel de afirmatii politice

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a refuzat sa faca declaratii despre acuzatiile lansate la adresa sa dupa sedinta CExN a PSD. Pe mine nu o sa ma auziti raspunzand unor astfel de afirmatii, care. continuă pe B1

Carmen Dan, despre acuzatiile lui Firea: Voi clarifica la Comisia de aparare din Senat

Carmen Dan a declarat ca va raspunde acuzatiilor Gabrielei Firea la Comisia de aparare din Senat ce va avea loc marti. Dan a mai spus ca raportul clasificat privind protestele va ajunge, luni, la Comisia de aparare, potrivit agentiei Mediafax.

Audierea lui Carmen Dan in Comisia de Aparare din Senat, anulata

Audierea lui Carmen Dan in Comisia de Aparare din Senat a fost anulata. La fel s-a intamplat si cu cea a Sperantei Cliseru. Ministrul de Interne si prefectul Capitalei urmau sa dea explicatii privind.

Carmen Dan, cu privire la acuzatiile primarului Gabriela Firea: aceasta institutie nu se va implica in dispute politice

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut, miercuri, referitor la afirmatiile primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, ca atat timp cat va fi la conducerea MAI, aceasta institutie nu se va implica in dispute politice.

Audierea ministrului de Interne si a prefectului Capitalei pe tema protestelor, anulata. Propunerea a fost facuta de senatorul PSD Serban Nicolae. Speranta Cliseru: Nu mi dau demisia / Nu am un conflict cu Carmen Dan

Membrii Comisiei de aparare din Senat au eliminat, marti, de pe ordinea de zi punctul referitor la audirea prefectului Capitalei Speranta Cliseru si a ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la protestul din 10 august. Solicitarea a venit din partea senatorului PSD Serban Nicolae. La plecarea de la Parlament, Speranta Cliseru a declarat ca nu isi va da demisia si ca nu este intr-un conflict cu Carmen Dan.

Carmen Dan, intrebata despre acuzatiile Gabrielei Firea: Cat timp voi conduce MAI, aceasta institutie nu se va implica in dispute politice

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a sustinut din nou, miercuri, ca va lamuri toate aspectele privind evenimentele din 10 august in cadru institutional, la Parchet si la comisiile parlamentare.

Raportul violentelor din 10 august va fi incredintat Comisiei de Aparare

ACTUALIZARE 11:40 Carmen Dan a fost intrebata, astazi, la sosirea la Ministerul de Interne, despre acuzatiile pe care i le-a adus primarul general Gabriela Firea, in legatura cu violentele din 10 august si a spus ca va lamuri in Comisia de Aparare din Senat tot ce este de clarificat in legatura cu interventia din Piata Victoriei. ----- Ministerul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, astazi, ca va fi pus la dispozitia Comisiei de Aparare din Parlament raportul clasificat privind violentele din 10 august si a mentionat ca va participa la sedinta comisiei care va avea loc marti.

Gabriela Firea, noi acuzatii in conflictul din PSD. Asaltul asupra binomului Dragnea - Carmen Dan continua

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte al PSD, continua sa arate problemele din PSD, in contextul in care aceasta este intr-un conflict deschis cu ministrul de Interne, Carmen Dan, si cu liderul formatiunii, Liviu Dragnea. Acuzatiile lui Firea sunt numeroase, iar pana in prezent nimeni din PSD, in afara de senatorul Ecaterina Andronescu, nu a mai avut curajul sa sara la gatul lui Dragnea.

Gabriela Firea, despre evenimentele din 10 august: Carmen Dan a premeditat tot

Gabriela Firea a declarat ca, din punctul sau de vedere, Carmen Dan ar fi trebuit sa faca un pas in spate dupa evenimentele din 10 august. inca din momentul in care incerca sa explice ca un Ministru de.

Lider sindical al politistilor, despre ministrul Carmen Dan: Sa ne scuteasca cu ceea ce inseamna intoxicatii de presa

Liderul Sindicatului Politistilor Olt din cadrul SNPPC Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual) spune ca se delimiteaza de mesajul de sustinere a ministrului de Interne Carmen Dan lansat de colegii de la Pasapoarte.

Lider sindical al politistilor, despre sustinerea pentru ministrul Carmen Dan: Sa ne scuteasca cu ceea ce inseamna intoxicatii de presa

Liderul Sindicatului Politistilor Olt din cadrul SNPPC Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual) spune ca se delimiteaza de mesajul de sustinere a ministrului de Interne Carmen Dan lansat de colegii de la Pasapoarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )